Examinare, компанијата за коментари.

Examinare има над 10 години искуство во полето на коментари, прашалници и бизнис податоци. Кажете ни нешто повеќе за себеси и ние ќе Ви кажеме што може да Ви помогне.

Погледнете ги нашите достапни индустриски решенија

Консултирање за анкети на највисоко можно ниво.

Контактирајте не'.

Решенија за коментари скроени по Ваша мерка

Веруваме дека можеме да го понудиме решението за коментари што ќе ги задоволи Вашите потреби. Сепак, доколку сметате дека генералниот пристап не е баш она што Ви е потребно во моментот, би сакале да Ви понудиме посебни решенија. Таквите решенија се развиени за конкретни бизнис области, земајќи ги предвид сите можни одлики и услови што ќе Ве осигураат дека Вашата компанија во целост ги добива посакуваните податоци.

Погледнете ги решенијата кои се достапни за Вашата индустрија:


Системи за коментари за аеродроми
Анкети за клиники за задоволство на пациентот/ потрошувачот.
Автоматски решенија за коментари во однос на Поддршка и Достава.
Решенија за повратни одговори за e-бизниси.
Автоматско оценување на обука.
Хотелска контролна табла за потрошувачко задоволство (ХКПЗ)
Најефикасниот софтвер за Мистериозен шопинг што некогаш ќе го користите.
Откажување од услугите за следење и откажување од претплата.
Професионални решенија за коментари.
Ресторантска контролна табла за потрошувачко задоволство (РКТПЗ)
Анкетите за продажба се поврзуваат со POS системите.


АНКЕТИ ЗА ПОТРОШУВАЧКО ЗАДОВОЛСТВО

Поради 10-годишното искуство во непосердно работење со компании кои се ориентирани кон своите клиенти, се чувствуваме возбудени поради развивањето на уникатни решенија за Вас. Овде прочитајте за некои од нашите услуги и информации:

Решенија за ИПЗ (Индекс на потрошувачко задоволство).
Какви прашања треба да поставите во Вашата анкета за потрошувачи?
Анкети за потрошувачко задоволство.
Корпоративни анкети за задоволни потрошувачи

Прочитај повеќе

АНКЕТИ ЗА ЗАДОВОЛСТВО НА ВРАБОТЕНИТЕ

Задоволните вработени придонесуваат кон зголемена продуктивност, поголем профит и одлична репутација на Вашиот бизнис. Доколку сакате да ги контролирате вклученоста и мотивацијата на Вашите вработени, ние Ви стоиме на располагање при организирање на анкетите што ќе Ви ги овозможат следниве придобивки:

 • Истакнување на можности и закани со коишто компанијата краткорочно се соочува.
 • Навременото обраќање кон потребите на вработените, ресурсите или алатките ќе резултира во зголемена продуктивност и гордост кон нивната работа.
 • Вклученоста на вработените се зголемува преку собирање и систематизирање на идеи и можности кои се однесуваат на различни аспекти од процесот на работење. Соодветна подлога за континуирана промена и спроведување на иницијативите на компанијата.
 • Информации за тоа како успешните работници би сакале да бидат наградени, нивниот став и коментари за постоечките бонус програми.
 • Покажете им на Вашите вработени дека се грижите за нив.
 • Информации за идни политики и стратегии.

Прочитај повеќе

ИСТРАЖУВАЊЕ ЗА ПАЗАРОТ

Доколку сакате да започнете со Вашиот бизнис, да отворите нов пазар за истиот или континуриано да развиете силни продажни стратегии, можеби ќе сакате да спроведете истражување на пазарот. Оваа услуга ја нудиме за различни типови на бизнис, уште од 2006 година. Како дополнување за идентификација на Вашите идеални муштерии, истражување на нови можности за Вашите продукти на пазарот и зголемување на продажбата, нашите професионалци за истражување на пазарот ќе Ви ги овозможат следниве податоци:

 • Ниво на побарувачка за Вашиот продукт/услуга
 • Посакуван изглед, вкус, функционалност на Вашиот продукт.
 • Профил на Вашиот потенцијален потрошувач (возраст, род, професија, приход).
 • Најефективната цена за Вашиот продукт/услуга.
 • Предности и маани на конкурентните понуди на пазарот.
 • Можни реакции на конзументите за планирани промени што треба да се разгледаат, цени или можности на Вашите продукти.
 • Прикажан квантитет на продажби.
Прочитај повеќе