Најлесниот начин за креирање анкети на интернет.

  • Анкети, прашалници, анкети со едно прашање, истражувачки проекти и телефонски анкети.
  • Привлекување публика преку различни комуникациски канали.
  • Лесно анализирање и известување.
  • Преведено и локализирано на повеќе од 35 јазици.
  • Највисоко ниво на безбедност и безбедност на податоци.
Read more

Modules and Software Suites Connected to Examinare Services.


Automatic Training Course Evaluation made Easy and Powerful.

Автоматско оценување на обукатаОценете ја Вашата обука преку едноставниот-за-користење, автоматски софтвер за анкети за задоволство. Class Evaluator го добивате во пакет со консултантски услуги кои ќе креираат готови пораки за Вашето училишно оценување и ќе креираат автоматски тек на работата по Ваша мерка. Доколку сакате да ги проверите сите достапни типови на профили, Ве молиме да го погледнете нашиот ценовник. Иструкциите за поврзување на Вашата анкета со Class Evaluator, за внесување на часови или поставување на автоматско испраќање на анкети, се наоѓаат во нашето упатство за користење. Доколку имате какви било дополнителни прашања, потребна Ви е помош со интеграцијата или поставувањето, планирате персонален проект или Ви треба некаква друга помош, Ве молиме да не' контактирате на бесплатниот телефонски број или преку онлајн пораките (чет) на страната во текот на шведските работни часови. Исто така, можете да ни испратите email порака во секое време, а истата ќе Ви биде одговорена во рок од 24 часа.

Прочитај повеќе

Customer Surveys for Clinics made Automatic and Secure.

Examinare Clinic Evaluator helps clinics to improve their communication with patients and increase work effectiveness.With Clinic Evaluator managers have the ability to control patient satisfaction and the quality of provided services.

Прочитај повеќе

Delivery Feedback Surveys, made easy and automatic!

Examinare Delivery Evaluator helps to evaluate performance in ecommerce, delivery and one-time purchases.With Delivery Evaluator, business owners get the tools for controlling satisfaction of their customers with the received orders, their delivery and overall work of the company. 

Прочитај повеќе

Restaurant Surveys made Automatic and Professional.

Examinare Food Evaluator helps restaurants and other food establishments to anticipate customer needs and serve them better.With Food Evaluator managers can control their customer satisfaction and the quality of staff services. 

Прочитај повеќе

SMS voting systems and SMS surveys created for you in mind.

Pocket Response gives you a number of tools to help you get feedback on your lecture, marketing campaign or support / feedback. Our system is based on the robust and reliable platform Examinare and gives you access to a very robust platform for large SMS campaigns, SMS surveys or SMS polls easily and affordably.

Прочитај повеќе

Hotel Reputation Management made Powerful and Secure.

Online Reputation Management Software for Hotels with Customized Guest Surveys.With Stay Evaluator hoteliers know what their guests really think and act on faults to make their property better and more profitable. With our Online Reputation Management Software with built in hotel satisfaction survey do we not only gather guest feedback but also send guest surveys made by real survey professionals. We do not use survey templates, we use human knowledge accumulated from over 20 years of experience with guest feedback. 

Прочитај повеќе

Powerful System for Survey Kiosk Powered by the Examinare Framework.

With Examinare Gadgets solution you can turn your tablet into a Survey Kiosk by simply installing an app and get all the power of professional surveys instantly. You can create a Survey Kiosk spot for conducting various types of investigations such as Service Evaluation, Exit surveys, Field Researches, or simply let your customers leave their feedback without any interaction with your internal staff. 

Прочитај повеќе

Anti-churn with real customer questionnaires that convert.

Examinare Why Cancel helps companies to find out true reasons for contract cancellations and how to win back their customers.Why Cancel assists companies to understand how to be better by studying the cancellations in their business. We help Online magazines, Gyms, SaaS, Electric Companies, Internet Service Providers and companies who provides online subscriptions and services.

Прочитај повеќе

ИСКОНТАКТИРАЈТЕ ГИ СИТЕ ПРЕКУ ТЕЛЕФОНСКИТЕ АНКЕТИ НА EXAMINARE.

Examinare не е само моќна анкетна алатка за веб страница. Ние исто така обезбедуваме дополнување со телефонска линија, а вие можете да ја додадете оваа услуга на нашиот Examinare профил. Нашето поврзување преку телефонските анкети може да го повика секој телефонски број во светот по неверојатни цени. Немаме ограничување на бројот на повикани лица. Единствените ограничувања се однесуваат на ограничувањето на Вашиот Examinare профил.

Прочитај повеќе