Контактирајте го Examinare

Главната дирекција на Examinare се наоѓа во Кристианстад, Шведска.

Исто така, имаме регионални партнери кои се глобално достапни.

Главната дирекција во Кристианстад, Шведска.

Нашата главна дирекција во Кристианстад е местото кадешто се наоѓаат нашата администрација и директори. Уште од почетокот Examinare AB се наоѓа во Научниот парк Кринова . Главниот директор на Examinare е даниел Крон и тој има огромна улога во однос на техничките контакти и контактите за поддршка. За да стапите во контакт со Даниел Крон, Ве молиме испратете e-mail на info@examinare.com и во насловот на пораката истакнете дека кон него се обраќате. Телефонскиот број на главната дирекција на Examinare:
+46(0)855926800

Кредото на Examinare

Веруваме дека нашата примарна обврска е кон нашите корисници, без разлика дали тоа се луѓе кои ќе обезбедуваат коментари или луѓе кои ќе имаат побарувачка од коментари. Како глобален провајдер, ние мораме континуирано да се стремиме кон поедноставување на сите аспекти од нашите услуги како и нивно локализирање и унапредување според променливите потреби на нашите корисници.

Мораме да се стремиме кон тоа да ги исполниме сите потреби на потрошувачите преку унапредување на инетграцијата помеѓу нашите услуги и апликациите од 3то лице и преку креирање на екстерни решенија кои ќе ги премостат денешнината и иднината. Би сакале да Ве водиме низ идните авантури преку глобално собирање на коментари.

Examinare- да се истражат, унапредат и снабдат коментари, а корисниците да останат во нашиот фокус.

 

Барање за предлог-цена

Пополнете го

Компанија *


Име *


Телефонски број (Пример: +46700000000) *


E-mail адреса *


Опишете ја услугата којашто би сакале да Ви ја овозможиме.(Откако e-mail пораката ќе биде примена, Вие ќе можете да прикачите датотеки кон email адресата што ќе биде креирана)

Проценет буџет
(Приближна цифра со валута) *


Анти-спам прашање

4+7= *

Newsletters from Examinare
Ќе го добивате нашето списание автоматски месечно, но можете да се отпишете со едно кликнување