Креирајте ги вашите прашалници и анкети на правилен начин со анкетната алатка на Examinare

Во анкетната алатка на Examinare можете да ги најдете сите типови на прашања кои се неопходни за совршена анкета. Нашите корисници не се оптоварени со технички информации, а анкетираните секогаш ќе знаат како да одговорат на Вашите анкети.
Example Survey

ДОСТАПНИ МЕТОДИ ЗА ОДГОВАРАЊЕ:

There is a lot of various question types available inside Examinare Survey Tool. You can choose between multiple choice questions, free text questions, various types of scales and much more.

Прочитај повеќе

Приматели

Можете да ја исконтактирате Вашата публика преку сите можни канали за комуникација, како електрични уреди, веб страни или стандардна телефонска линија. Во зависност од спецификите на целната публика и Вашите бизнис цели, анкетите што ги испраќате може да бидат приватни или јавни.

Прочитај повеќе

Reporting in Examinare Survey Tool

Regardless of the quantity of results in your online survey, the responses are analysed automatically in real time. The process of reports generation and representation is intuitive and easy. It is organized with different time-saving methods listed below.

Прочитај повеќе

Fully Translated into your local language.

Examinare Survey Tool is translated into many languages and can be used with both left-to-right and right-to-left orientated writing styles. The following languages are today active in our tool and can be used in any Examinare account:

Прочитај повеќе

Layout in Examinare Survey Tool.

What makes your recipients willing to answer? Stylish design or functionality that everyone understands? With Examinare survey tool you do not have to choose! We have both. Logo, survey’s colors and form, Start Page, Thank You Page, font size and many other layout features are customizable. You can let your imagination fly and make the survey look just the way you need without any limitations.

Прочитај повеќе

БЕЗБЕДНОСТ

Ние во Еxaminare постојано внимаваме на Вашите повратни информации со наша помош. Имаме наjсовремено cutting edge SSL шифрирање и хостинг во безбедни центри за податоци. Но не запираме тука, бидејќи може да се додаде и IP блокирање на вашиот профил доколку сакате да се минимизира пристапот до администраторскиот дел.
SSL шифрирање;
IP блокирање на администраторскиот профил;
Безбедни центри за податоци со деноноќен надзор;
Бекап на секој час во случај да избришете нешто што сакате да вратите.

Прочитај повеќе

Magic Polls

Ги викаме Magic Polls™, прочитај повеќе и ќе дознаеш зошто! Magic Polls™ е технологија развиена од Examinare што ти овозможува креирање анкети со едно прашање со помош на гласање преку интернет или преку СМС, со широк спектар на можности и подесувања.

Прочитај повеќе

Create Surveys and share them on Facebook and Social Media.

Со нашиот Facebook приклучок можете лесно да испраќате анкети кои ќе бидат редистрибуирани низ светот. Прашај ја публиката на најголемата социјална мрежа во светот. Добиј ги нјезините мислења, допаѓања и недопаѓања. Добиј резултати во флексибилен, удобен формат и комбинирај ги со други комуникациски канали.

Прочитај повеќе

Integrations for Examinare Survey Tool

There are more than 20 integrations of Examinare Survey Tool into other services available. Survey system is also fully functional with our own API connection.

Прочитај повеќе

Help Pages


In our Help Center you can find all the needed information on how to create and conduct a successful survey. It also contains video tutorials, so that usage of the Survey System is not only described, but demonstrated also.

Прочитај повеќе

Latest News

Examinare Survey Forms now got even better with True Responsive Framework.

Examinare just gotten better, we just released the new version 20.4 “Delicious Survey Design” and with this version we also released the new Survey Design. The new Design engine works exactly like...

Прочитај повеќе

3 months Survey Tool, Student Account for 15 Euro with real support.

Students of any educational institution, whether a high school or university some day or other have to do research, which is an integral part of a learning process. We at Examinare aim to do our best today...

Прочитај повеќе

Over 18 Million Survey Answers.

Today we are celebrating a big milestone in Examinare history. We have collected over 18 Million Survey Answers since we started our survey tool in 2006. A big difference between our counter and other...

Прочитај повеќе