Our Polls are not only Polls, they are Magic!

Ги викаме Magic Polls™, прочитај повеќе и ќе дознаеш зошто!

Magic Polls™ е технологија развиена од Examinare што ти овозможува креирање анкети со едно прашање со помош на гласање преку интернет или преку СМС, со широк спектар на можности и подесувања.

Анкети со едно прашање преку СМС, поставени за 2 минути.

Magic Polls™ преку СМС го спроведувате Вие со внесување на анкетното прашање и штом го притиснете копчето, секој мобилен телефон во светот може да испрати одговор преку СМС. Директно ќе добиете СМС код внесен од секој примател пред да одговори со СМС порака. а Examinare ќе го смести во вашата анкета со едно прашање.

Подесувањето трае 2 минути по што можете да ја креирате вашата прва Magic Poll штом го подесите профилот во Examinare. Се разбира, на Ваше барање можеме да Ви обезбедиме локален број по најповолни цена во светот.

Гласање на веб страна

Откако ќе го додадете прашањето во Magic Polls™, спремни сте да го спроведете на Вашата веб страна. Земете го HTML-кодот, копирајте го и залепете го на Вашата веб страна. При ажурирање на прашања и одговори нема потреба да го менувате HTML-кодот. Magic Polls™ ќе ја ажурираат содржината на HTML-формата кога ќе направите какви било приспособувања во Examinare.

Гласање на Twitter

Сите Magic Polls™ се поврзани со Twitter. Гласот на Вашите корисници се брои преку само еден твит(Корисникот мора да го одобри Вашиот профил со Twitter). Гласањето преку Twitter е бесплатно и може да се употребува во училници и на конференции.

Trusted Worldwide

цени

Business Account
26 EUR
Цена / месец
 • Testrun for 7 days
 • Unlimited Answers, Polls & Recipients
 • Publish 3 Surveys at the same time
 • Pre-made Template Library
 • Email Support
 • Live Chat Support
 • Phone Support
 • 1 Administrative User
 • Additional users 50% discount
 • Get 10% of Yearly Subscription
Unlimited Account
69 EUR
Цена / месец
 • Testrun for 7 days
 • Unlimited Answers, Polls & Recipients
 • Publish Unlimited Amount of Surveys
 • Pre-made Template Library
 • Email Support
 • Live Chat Support
 • Phone Support
 • Examinare Modules & Integrations
 • Access to Examinare API
 • Personal Account Manager
 • 1 Administrative User
 • Additional users 50% discount
 • Get 10% of Yearly Subscription
Personal Account
17 EUR
Цена / месец
 • Unlimited Answers, Polls & Recipients
 • Publish 2 Surveys at the same time
 • Pre-made Template Library
 • Email Support only
 • 1 Administrative User
 • Additional users cannot be added
 • Get 10% of Yearly Subscription

Latest News

Examinare Survey Forms now got even better with True Responsive Framework.

Examinare just gotten better, we just released the new version 20.4 “Delicious Survey Design” and with this version we also released the new Survey Design. The new Design engine works exactly like...

Прочитај повеќе

3 months Survey Tool, Student Account for 15 Euro with real support.

Students of any educational institution, whether a high school or university some day or other have to do research, which is an integral part of a learning process. We at Examinare aim to do our best today...

Прочитај повеќе

Over 18 Million Survey Answers.

Today we are celebrating a big milestone in Examinare history. We have collected over 18 Million Survey Answers since we started our survey tool in 2006. A big difference between our counter and other...

Прочитај повеќе