БЕЗБЕДНОСТ

Ние во Еxaminare постојано внимаваме на Вашите повратни информации со наша помош. Имаме наjсовремено cutting edge SSL шифрирање и хостинг во безбедни центри за податоци. Но не запираме тука, бидејќи може да се додаде и IP блокирање на вашиот профил доколку сакате да се минимизира пристапот до администраторскиот дел.
 • SSL шифрирање;
 • IP блокирање на администраторскиот профил;
 • Безбедни центри за податоци со деноноќен надзор;
 • Бекап на секој час во случај да избришете нешто што сакате да вратите.

Приватноста е нашиот императив.

Нашиот пристап кон Вашата приватност како и приватноста на луѓето кои одговараат на Вашите анкети
е исклучително сериозен. Затоа не чуваме лични податоци за вашите приматели во колачиња или надвор од системот.
Ако сте загрижени за зачувување на податоци од чувствителна природа, можете да бидете сигурни дека не копираме податоци, освен за бекап, и подржуваме политика за необјавување податоци за сите клиенти, мали или големи. Доколку барате дополнителна безбедност во однос на ова прашање, можеме да потпишеме индивидуален договор за необјавување податоци веднаш откако ќе не' ангажирате за да ве консултираме.

Trusted Worldwide

цени

Business Account
26 EUR
Цена / месец
 • Testrun for 7 days
 • Unlimited Answers, Polls & Recipients
 • Publish 3 Surveys at the same time
 • Pre-made Template Library
 • Email Support
 • Live Chat Support
 • Phone Support
 • 1 Administrative User
 • Additional users 50% discount
 • Get 10% of Yearly Subscription
Unlimited Account
69 EUR
Цена / месец
 • Testrun for 7 days
 • Unlimited Answers, Polls & Recipients
 • Publish Unlimited Amount of Surveys
 • Pre-made Template Library
 • Email Support
 • Live Chat Support
 • Phone Support
 • Examinare Modules & Integrations
 • Access to Examinare API
 • Personal Account Manager
 • 1 Administrative User
 • Additional users 50% discount
 • Get 10% of Yearly Subscription
Personal Account
17 EUR
Цена / месец
 • Unlimited Answers, Polls & Recipients
 • Publish 2 Surveys at the same time
 • Pre-made Template Library
 • Email Support only
 • 1 Administrative User
 • Additional users cannot be added
 • Get 10% of Yearly Subscription