Automatic Training Course Evaluation made Easy and Powerful.

Автоматско оценување на обуката

Оценете ја Вашата обука преку едноставниот-за-користење, автоматски софтвер за анкети за задоволство. Class Evaluator го добивате во пакет со консултантски услуги кои ќе креираат готови пораки за Вашето училишно оценување и ќе креираат автоматски тек на работата по Ваша мерка.

Доколку сакате да ги проверите сите достапни типови на профили, Ве молиме да го погледнете нашиот ценовник. Иструкциите за поврзување на Вашата анкета со Class Evaluator, за внесување на часови или поставување на автоматско испраќање на анкети, се наоѓаат во нашето упатство за користење.

Доколку имате какви било дополнителни прашања, потребна Ви е помош со интеграцијата или поставувањето, планирате персонален проект или Ви треба некаква друга помош, Ве молиме да не' контактирате на бесплатниот телефонски број или преку онлајн пораките (чет) на страната во текот на шведските работни часови.

Исто така, можете да ни испратите email порака во секое време, а истата ќе Ви биде одговорена во рок од 24 часа.

А што со елементите?


Внеси ги учесниците и испрати покани за анкета

Вашите внесени информации се готови за секунда а поканите се испраќаат со или без одложување. Можете да ги внесете сите учесници и да известите дека ја одложувате анкетата во период до 14 дена.

Автоматско потсетување и добивање пристап до резултатите во живо

Class Evaluator ќе ги потсети учесниците автоматски да одговорат на Вашата анкета. Учесниците кои ќе одговорат нема никогаш повеќе да добијат потсетување.

Преземи ги бизнис информациите и добиј помош за напредување

Бизнис советниците на Class Evaluator ќе Ви помогнат да се подобрите во однос на Вашите бизнис цели. Исто така нудиме дополнителни услуги како советување за промена и други бизнис услуги за советување, доколку Ви е потребна помош.

Поставете збир од готови подесувања (на кој било јазик)

Class Evaluator може да се користи на повеќе јазици и во какви било анкетни прашања што би сакале да ги користите. Внесувањето на учесници може да се изврши веднаш по поставувањето.

Внесете со помош на копирање и пренесување од листата што веќе ја имате

Не е важно дали списоците Ви се направени во Excel, Google docs, Open Office или Libre office. Се' што треба да направите е да ги копирате и пренесете имињата, доколку ги имате, во email-от и Class Evaluator ќе ги состави списоците за Вас. Откако тие ќе бидат составени, Вие можете да ги закажете поканите со само еден клик.

Добиј ги резултатите во живо на едноставен начин

Class Evaluator ги собира сите одговори во живо а Вие можете да ги видите сите резултати на еден екран. Доколку користите анкети со повеќе одговори тогаш ќе биде достапен во прегледот на резултатите. Исто така, автоматски го пресметуваме РЗП (резултатот од задоволството на потрошувачите) за Вашите анкети. На овој начин можете полесно да го известите Вашиот персонал за тоа што треба да се подобри со помош на број отколку преку збунувачкото процентуално учество.

Trusted Worldwide

Price Quotation

Price Quotation

Find out how Examinare can help you! One of our Examinare experts will contact you shortly to discuss your needs and how you can benefit from Examinare Solutions.

Fill in the form and we will contact you shortly.

Компанија *

Име *

Телефонски број (Пример: +46700000000) *

E-mail адреса *

Опишете ја услугата којашто би сакале да Ви ја овозможиме.(Откако e-mail пораката ќе биде примена, Вие ќе можете да прикачите датотеки кон email адресата што ќе биде креирана)

Проценет буџет
(Приближна цифра со валута) *

Анти-спам прашање

3+3= *

Newsletters from Examinare

Class Evaluator - News

Measure the effectiveness of your training courses and find out how you can improve them with Class Evaluator.

Assess the success of your training sessions, analyze the participant reactions, enhance the course content and track your progress over time. Class Evaluator will let you control the progress of your...

Прочитај повеќе

Maintain high school level and gain academic insights with education surveys.

Receive honest feedback about the teaching sessions, build a positive classroom climate, find out your students learning preferences and needs. Class Evaluator will help you maintain your school’s continuous...

Прочитај повеќе

KursEval changes name to Class Evaluator.

During 2018 we have rebranded our tool and renamed it to Class Evaluator. Our old trademark KursEval has changed name to Class Evaluator. We have been working hard to make a slow and even transition....

Прочитај повеќе