ИСКОНТАКТИРАЈТЕ ГИ СИТЕ ПРЕКУ ТЕЛЕФОНСКИТЕ АНКЕТИ НА EXAMINARE.

Examinare не е само моќна анкетна алатка за веб страница. Ние исто така обезбедуваме дополнување со телефонска линија, а вие можете да ја додадете оваа услуга на нашиот Examinare профил. Нашето поврзување преку телефонските анкети може да го повика секој телефонски број во светот по неверојатни цени. Немаме ограничување на бројот на повикани лица. Единствените ограничувања се однесуваат на ограничувањето на Вашиот Examinare профил.

Call our Phone Survey Demo.

 Call +46 18 800 80 20

Нашето решение функционира кај секого.

Доколку имате централа ние ќе подесиме се' за вас. Доколку немате, не грижете се' бидејќи ние ќе ви помогнеме. Се' што треба да направите е да не' контактирате, да ни кажете какво телефонско решение имате и ние ќе ви помогнеме да го добиете истото и да функционира.

Истовремено управуваме со голем број на повици.

Со Examinare cloud телефонскиот сервис ги управуваме сите ваши повици, осигурувајќи се дека никогаш нема да останете без телефонска линија. Управуваме со над 5,000 повици /минута и истото можеме да го правиме со многу поголем број на повици.

Може да се користи секој јазик.

Нашиот систем може да го користи секој јазик од циклусот. Нашиот систем за телефонски анкети користи гласовни датотеки што сте ги снимиле или прикачиле, така што единствената работа која може да ве сопре е само вашата имагинација.

Телефонските анкети на Examinare известуваат за резултатите и табелите на Examinare.

Нашето решение за телефонски анкети известува за сите исходи од повиците за вашата анкета во Examinare. На овој начин се осигуруваме дека никогаш нема да ви бидат потребни 2 система за покривање на вашите потреби. Examinare е се' што ви треба.

Како да се започне?

Доколку имате профил на Examinare, тогаш треба да го дополните со додатокот за телефонски анкети. Јавете ни се и ние ќе го направиме тоа.

Доколку немате профил на Examinare, можете да го нарачате директно од нашата страна со цени и да не' контактирате преку email, телефонски или преку порака(чет) и ние ќе ви помогнеме да започнете со телефонските анкети.

Automatic Phone Survey Prices.

You pay a monthly price for both the survey tool and the telephone survey addon. Prices vary depending on implementation and conditions. Therefore, this is provided by quotation request.

You can see our pricing for the minute fee below per country, depending on whether the system is to call the customer or receive calls via direct transfer from your agents. This list is updated regularly and subject of continous change.

Trusted Worldwide

How to create a good telephone survey

We have often been asked on how to carry out a phone survey and how many questions should you ask. There are also times when you want to hold customer surveys or follow-ups when you do not have access...

Прочитај повеќе
Price Quotation

Price Quotation

Find out how Examinare can help you! One of our Examinare experts will contact you shortly to discuss your needs and how you can benefit from Examinare Solutions.

Fill in the form and we will contact you shortly.

Компанија *

Име *

Телефонски број (Пример: +46700000000) *

E-mail адреса *

Опишете ја услугата којашто би сакале да Ви ја овозможиме.(Откако e-mail пораката ќе биде примена, Вие ќе можете да прикачите датотеки кон email адресата што ќе биде креирана)

Проценет буџет
(Приближна цифра со валута) *

Анти-спам прашање

7+5= *

Newsletters from Examinare