Examinare Student Edition. A survey tool you can rely on.

Образовниот процес е секогаш исполнет со нестандардни задачи, кратки рокови и недостаток од асистенција. Ние имаме долго искуство со ваквите процеси, а нашата работа со Examinare анкетната алатка за студенти и професори е основана на долгото искуство.

Креирајте и започнете до 2 симултани анкети со неограничени одговори, приматели и сите достапни елементи на анкетите. Добијте брза, професионална помош од нашиот тим за поддршка преку онлајн пораки (чет) или e-mail пораки при работењето со анкетната алатка. Се' што Ви е потребно е вклучено во нашата 3-месечна студентска верзија.

Посебно издание за образовни процеси

Како студент, Вие имате право да ја користите нашата анкетна алатка без никакви ограничувања, по неверојатно ниска цена. Самите Вие избирате каков тип на функции ќе Ви бидат потребни за време на истражувањето. Користете го Вашиот профил на Examinare студентското издание за сите анкети што се вклучени во Вашите студии. За да ја користите оваа неповторлива понуда, потребно е само да ни испратите копија од Вашата студентска легитимација и (доколку е потребно) документ за потврдување на Вашиот студентски статус издаден од Вашиот факултет.

Сериозен пристап кон Вашите потреби.

Examinare Ви овозможува услуга што ретко се наоѓа на интернет денеска. Ние целосно ги разбираме Вашите потреби. Затоа, веднаш одговараме на Вашите нарачки за профили. Нема потреба да барате помош на форуми или на други места. Потребно е само да ни пишете и веднаш ќе добиете повратен одговор!

За разлика од другите провајдери на анкетни алатки, со Examinare нема никакви прикриени трошоци за дополнителни функции (што секогаш ќе Ви бидат потребни). Ви нудиме неограничени функции што ќе ви бидат на располагање уште од самиот почеток.

Pricing for Student Edition

Користете ја до 12 месеци. Examinate студентското издание нуди флексиблни услови. Првичниот профил е валиден во рок од 3 месеци и може да биде сопрен во Вашиот потрошувачки панел, во секое време, по завршувањето на Вашиот анкетен проект. Дополнително, студентското издание може да се користи до 12 месеци. По овој период, потребно е да биде надградено како Бизнис профил или Неограничен профил за понатамошната работа. (Контактирајте не' за ценовнкот во овој случај).Student Edition
15 EUR
  • Unlimited Answers, Polls & Recipients
  • Publish 2 Surveys at the same time
  • Pre-made Template Library
  • Email Support only
  • 1 Administrative User
  • Additional users cannot be added
  • Proof of Schools Enlistment is Needed
  • 3 months Subscription