Најлесниот начин за креирање анкети на интернет.

 • Анкети, прашалници, анкети со едно прашање, истражувачки проекти и телефонски анкети.
 • Привлекување публика преку различни комуникациски канали.
 • Лесно анализирање и известување.
 • Преведено и локализирано на повеќе од 35 јазици.
 • Највисоко ниво на безбедност и безбедност на податоци.

цени

Business Account
26 EUR
Цена / месец
 • Testrun for 7 days
 • Unlimited Answers, Polls & Recipients
 • Publish 3 Surveys at the same time
 • Pre-made Template Library
 • Email Support
 • Live Chat Support
 • Phone Support
 • 1 Administrative User
 • Additional users 50% discount
 • Get 10% of Yearly Subscription
Unlimited Account
69 EUR
Цена / месец
 • Testrun for 7 days
 • Unlimited Answers, Polls & Recipients
 • Publish Unlimited Amount of Surveys
 • Pre-made Template Library
 • Email Support
 • Live Chat Support
 • Phone Support
 • Examinare Modules & Integrations
 • Access to Examinare API
 • Personal Account Manager
 • 1 Administrative User
 • Additional users 50% discount
 • Get 10% of Yearly Subscription
Personal Account
17 EUR
Цена / месец
 • Unlimited Answers, Polls & Recipients
 • Publish 2 Surveys at the same time
 • Pre-made Template Library
 • Email Support only
 • 1 Administrative User
 • Additional users cannot be added
 • Get 10% of Yearly Subscription

Survey Answers since start:

23,597,603

Trusted Worldwide

Анкетните алатки на Examinare го олеснуваат процесот на креирање, дистрибуција и анализирање на анкетите.

Можност за проширување и надградба.
Со помош на алатките за анкета на Examinare можеш да ги дополниш нашите услуги со постоечката структура на вашата компанија. Нудиме дополнување на системи за тикетирање и поддршка, како Zendesk, e-комерцијални системи како Prestashop и WooCommerce и можност за испраќање на автоматски извештаи во Dropbox. Со Examinare можностите се бесконечни!
Високо ниво на безбедност.
Нашите cloud сервери вршат услуги главно во Шведска, со можност да услужуваат со локални податоци во Европа, Русија или САД. Ве уверуваме дека Вашите лични податоци се заштитени а ние деноноќно ги проверуваме сите наши сервери. Вршиме бекап на секој час со цел да се осигураме дека не сте отстраниле нешто што не требало да биде отстрането.
Пријателско програмирање.
Нашите анкетни алатки имаат исклучителна поддршка за програмирање. Им помагаме на програмерите преку email и преку телефон. Дали си ти сопственик на производ и сакаш да го прошириш во рамките на Examinare? Тогаш уште денес контактирај не' за телефонски состанок или состанок на Google Hangouts!

Product Video

See more on how we can help you!

Latest News

Examinare Survey Forms now got even better with True Responsive Framework.

Examinare just gotten better, we just released the new version 20.4 “Delicious Survey Design” and with this version we also released the new Survey Design. The new Design engine works exactly like...

Прочитај повеќе

3 months Survey Tool, Student Account for 15 Euro with real support.

Students of any educational institution, whether a high school or university some day or other have to do research, which is an integral part of a learning process. We at Examinare aim to do our best today...

Прочитај повеќе

Over 18 Million Survey Answers.

Today we are celebrating a big milestone in Examinare history. We have collected over 18 Million Survey Answers since we started our survey tool in 2006. A big difference between our counter and other...

Прочитај повеќе