Skapa 360 graders och andra medarbetarenkäter enkelt

2014-03-11

Du har säkert hört termen 360 graders enkät förut men kanske hittat exakt vad en 360 graders enkät innebär för er verksamhet. Denna typ av enkät används för att få feedback ifrån flera olika led i en organisation om en speciell person inom företaget. Det kan vara en chef, en ny tillförordnad person inom administrationen eller kanske en ny support anställd.

Det är viktigt att man utforskar möjligheterna i 360 graders enkäter då detta kan visa på behov av utbildning och effektivisering inom er organisation. Många anställda kan tycka det känns utpekande och det är en mänsklig faktor inom 360 graders enkäter som måste hanteras på ett speciellt sätt. Ifall man är för direkt med sina frågor ur ett undersökningsperspektiv kan man få missvisande resultat. Vi på Examinare har lång erfarenhet när det gäller alla typer av medarbetarundersökningar och medarbetarenkäter där ibland 360 graders enkäter.

Genom att vi tillsammans med er tar fram er 360 graders enkät och samlar in dess svar via vårt enkätverktyg Examinare gör vi det smärtfritt för er att inhämta dessa svar. Vi kan även hjälpa er att analysera era enkäter och visa upp svaren direkt ifrån era resultat.

Vi ser även till att ni har ett konto under hela tiden som kan användas för alla typer av undersökningar inom er verksamhet. Detta öppnar möjligheten till att skapa en eller flera kundundersökningar, webbundersökningar eller varför inte löpande support och projektuppföljningar?

Vi på Examinare har även möjlighet att skapa integrationer för att kunna leverera era resultat direkt till era IT-system.

För att komma igång med 360 graders enkät / enkäter ber vi er att göra en offertförfrågan, på det sätt får vi alla förutsättningar att ge ert ett bra pris.

Den här artikeln handlar om våra företagstjänster.
Läs mer om hur vi kan hjälpa dig.

Läs mer

Kontakta Examinare

08-559 26 800


Offertförfrågan

Offertförfrågan

Ta reda på hur Examinare kan hjälpa dig! En av våra Examinare-experter kommer att kontakta dig inom kort för att diskutera dina behov och hur du kan dra nytta av Examinares lösningar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Företag *

Namn *

Telefon (Till exempel: +46700000000) *

E-post *

Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.
(När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *

Anti-spam fråga

8+3= *

Newsletters from Examinare