Kvalitetsuppföljning av servicenivå med Delivery Evaluator.

2021-07-02

När du skapar en kvalitetsundersökning är det många faktorer som är inblandade i projektet. Det är inte något du bör ta lätt på. Mallar och wordfiler som du kan ladda ner online anpassas inte efter dina behov. Det är en av anledningarna till att Delivery Evaluator som en enda lösning löser ditt projekt när du skapar en uppföljning av servicekvalitet.

Det är inte bara ett frågeformulär runt servicekvalitet utan också en fullständig servicemätning som körs via e-post och SMS och fungerar med vilken mobiltelefon eller e-postklient som helst. När du använder en servicekvalitetsundersökning i Delivery Evaluator får din kund ett frågeformulär via e-post eller SMS och svara på sin telefon eller mobil enhet.

Anslut ordernummer eller bakgrundsinformation till ditt frågeformulär för att spåra den enskilda beställningen, servicebiljetten eller köp via e-handelns tacksida. När du får svaren till ditt konto kan du se vilken del av din tjänst som behöver förbättras.

Om utvecklarna bakom Delivery Evaluator.

Examinare, utvecklarna av Delivery Evaluator har skapat ett kraftfullt och enkelt verktyg för att följa upp alla typer av tjänster, köp eller support för alla typer av leveranser. Vi har kunder som använder den för att kontrollera kundupplevelse, transaktionsupplevelser, för att följa upp leverans av bilar och kundupplevelse när man returnerar produkter från ett online-köp.

Examinare föddes 2006 som ett enkätverktygsprojekt som var så framgångsrikt att många företag ville börja skapa undersökningar med det. Efter 2015 föddes Delivery Evaluator som en API-förlängning av Examinares enkätverktyg.

Examinare konstruerar och skickar ut tusentals frågeformulär varje år.

Det är enkelt att genomföra löpande uppföljning av servicekvaliteten.

Priset för tjänsten Delivery Evaluator är 15 000 SEK per år eller 1500 SEK / månad + en installationsavgift på 3 500 SEK. I installationsavgiften ingår skapandet av frågeformuläret och hjälp med integration till ditt system.

Även om du inte har ett system att integrera i kan du absolut använda Delivery Evaluator för att skicka ut frågeformuläret med hjälp av vår importfunktion. Använd en Excel-fil och importera den i Delivery Evaluator och programmet tar hand om resten.

Vid installationen har Delivery Evaluator redan ditt företags affärslogik och därför kommer Delivery Evaluator att agera enligt dessa regler även när du importerar med hjälp av Excel-importfunktionen.

Börja med kvalitetsundersökningar och Delivery Evaluator, kontakta din lokala Examinare-representant idag.

Den här artikeln handlar om Delivery Evaluator.
Vår tjänst för undersökningar om leveransfeedback.

Läs mer

Kontakta Examinare

08-559 26 800


Offertförfrågan

Offertförfrågan

Ta reda på hur Examinare kan hjälpa dig! En av våra Examinare-experter kommer att kontakta dig inom kort för att diskutera dina behov och hur du kan dra nytta av Examinares lösningar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Företag *

Namn *

Telefon (Till exempel: +46700000000) *

E-post *

Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.
(När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *

Anti-spam fråga

9+7= *

Newsletters from Examinare