Följ upp varje leverans via SMS enkät eller E-post enkät med Delivery Evaluator.

2019-10-10

Varje leverans är alltid lika viktig, att varan kommer fram snabbt är idag en av de viktigaste delarna när man fråga konsumenterna. Att få en sms enkät eller enkät via e-post är inte alltid det man tänker på som e-handlare men att inte följa upp sina leveranser är lika illa som att inte skicka leveransen över huvud taget.

Vilka fördelar finns man skickar sms enkäter som e-handlare?

Att få in svar via smsenkät möjliggör att man får veta mer om sin målgrupp. Inte bara om de är nöjda utan sms enkäten kan även visa ifall man har engagerade kunder eller om de bara har köpt på grund av att priset är lågt alternativt att de inte hittar varan någon annanstans. 

Låg svarsfrekvens på er sms enkät är inte bara dåligt.

Ifall man till exempel via sms enkäter endast får mellan 10 och 15 procent betyder att man till exempel har en möjlighet till förbättring när det gäller varumärkeskännedom eller Brand-awareness som det heter på engelska. 

En svarsnivå på er smsenkät över 30-50 procent visar att man har fått en majoritet av nöjda till mycket nöjda kunder som svarar på enkäten. Men givetvis inte alltid utan ifall Nöjd Kund Index-et visar under 3 utav de som har svarat så har man givetvis mycket att jobba på.

Den största fördelen är att du som e-handlare visar att man bryr sig.

Största fördelen med sms enkäter är redan när kunderna får själva sms-et, i och med du som e-handlare visar att du bryr dig om att de har fått sin vara och ifall du till exempel har en leverantör som gör det mindre bra för dina kunder att få sina varor till exempel: Långt till närmaste utlämningsställe eller om ombudet kör ut men rutinmässigt gör att kunden inte får varan utan måste åka och hämta varan flera kilometer bort så kan ni gör något för att förbättra detta genom att via de postnr skicka paketen via en annan speditör som inte har samma problem med att leverera paket till dina kunder. Detta är bara en del information som man kan få ut via en sms enkät.

Välkommen att kontakta oss angående sms enkäter redan idag, vi har specialerbjudanden för e-handlare.

Den här artikeln handlar om Delivery Evaluator.
Vår tjänst för undersökningar om leveransfeedback.

Läs mer

Kontakta Examinare

08-559 26 800


Offertförfrågan

Offertförfrågan

Ta reda på hur Examinare kan hjälpa dig! En av våra Examinare-experter kommer att kontakta dig inom kort för att diskutera dina behov och hur du kan dra nytta av Examinares lösningar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Företag *

Namn *

Telefon (Till exempel: +46700000000) *

E-post *

Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.
(När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *

Anti-spam fråga

9+4= *

Newsletters from Examinare