Spåra online orders och agera på resultatet.

2019-08-30

Se till att ni har en hög standard på jobbet i din e-handelsbutik med Delivery Evaluator. Spåra dina kunders tillfredsställelse av din kundtjänst, kvalité av leveransservice, arbetshastighet, produktsortiment med fler. Systemet fungerar automatiskt med att enkäter skickas enligt dina inställningar, det är därför ni kan koncentrera er på att göra dina kunder lyckligare och växa din verksamhet.


Specialanpassade enkäter skapade för er verksamhet av erfarna experter ingår.

Med Delivery Evaluator kommer ni att få ut mesta möjliga av era frågeformulär. Vårt team av experter hjälper er på bästa sätt. Efter ett möte med företagets chef eller er representant utvecklar och skapar vi er enkät så att ni får de svar ni behöver. Spara er värdefulla tid och få expertråd om hur undersökningen kan visa er hur ni kan förbättra er kundnöjdhet.


Automatisk undersökning skickade efter avklarade leveranser.

Delivery Evaluator behöver inget manuellt arbete. Det bygger på principen "set-and-forget". När systemet väl är konfigurerat hanterar systemet alla undersökningar och de svar som samlas automatiskt. Det behövs ingen kodning och ni kan börja använda Delivery Evaluator direkt! Systemet registrerar mottagandet av beställningen av er kund och skickar denna en enkät enligt era inställningar. Ni kan också sätta på påminnelsessändningen om er kund ej har svarat inom en viss tid.


Realtidsrapportering med NKI-beräkning och avancerad filtrering.

Tydlig och förståbar översikt är en av de starka sidorna med Delivery Evaluator. Avancerad rapporteringsfunktionalitet, som inkluderar realtidsövervakning gör det enkelt och snabbt att förstå era kunders önskemål och kommentarer. Era rapporter är tillgängliga när som helst från vilken dator eller enhet som helst med internetåtkomst. Utökad resultatfiltrering och automatisk beräkning av kundnöjdhetsindex för varje arbetsområde hjälper er att fatta bättre beslut och få ut det mesta av insamlade data.


Gratis konsultation och enkel start.

De tre prisplanerna finns tillgängliga för er beställning direkt på vår prissida. Alla instruktioner om hur ni ansluter vårt verktyg till ert e-handelssystem finns i vår handbok. Om ni har några frågor, vill vi hjälpa er med integration, planera ett större projekt eller behöva någon annan form av hjälp, var god kontakta oss via telefonnummer eller online-chatt på webbplatsen under vanliga svenska arbetstider. Ni kan även skicka oss ett mail när som helst och få ett svar inom 24 timmar.

Den här artikeln handlar om Delivery Evaluator.
Vår tjänst för undersökningar om leveransfeedback.

Läs mer

Kontakta Examinare

08-559 26 800


Offertförfrågan

Offertförfrågan

Ta reda på hur Examinare kan hjälpa dig! En av våra Examinare-experter kommer att kontakta dig inom kort för att diskutera dina behov och hur du kan dra nytta av Examinares lösningar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Företag *

Namn *

Telefon (Till exempel: +46700000000) *

E-post *

Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.
(När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *

Anti-spam fråga

7+3= *

Newsletters from Examinare