Mät kundtillfredsställelse och öka populariteten hos ditt kafé med Food Evaluator.

2019-08-20

Väx din verksamhet med vår snabba och enkla kundundersökningslösning. Jämför uppfattningen av dina nya menyer med äldre, utvärdera personalen och den övergripande atmosfären, eliminera eventuella missförstånd eller problem i tid med realtidsrapportering.Du kan använda förladdade enkätg på en surfplatta i din anläggning eller låta Food Evaluator fungera i automatiskt läge genom att skicka enkäten automatiskt baserat på dina inställningar.


Få professionell hjälp med enkätfrågorna och välj de frågor du vill fråga när som helst.

Vi vet att det är så lätt att göra en undersökning ineffektiv med dålig design, överdriven komplexitet eller felaktiga frågor. Det är därför som vi inkluderade hjälp från våra proffs med mer än 20 års erfarenhet av enkäter.

De kommer att lära sig din situation under ett schemalagt online möte med din företagsrepresentant och skapa strategi, frågor samt vilket kommer att fungera mest framgångsrikt i din exakta situation. Således kan du alltid vara säker på att få ut det mesta möjliga ifrån din satsning.


Förladda din undersökning på en surfplatta i ert kafé eller skicka den till dina kunder via e-post.

Med Food Evaluator har du två sätt att samla kundrespons i ert kafé. Den första är så kallad Erfarenhetsåterkoppling, när du förinstallerar Food Evaluator på en surfplatta och din kund svarar direkt i enheten. Enligt många undersökningar, fångas feedback direkt efter en interaktion är 40% mer exakt än den feedback som mottogs 24 timmar efter det.

Det finns emellertid också ett andra sätt, med vilket du anger kundens e-post i Food Evaluator och systemet skickar automatisk en enkät som skickas enligt dina inställningar. Ställ bara upp det en gång och systemet skickar ut enkäterna automatiskt, samlar in svar och påminner automatiskt de som inte har svarat.


Kontrollera din prestanda i realtid och följ upp resultatet.

De faktiska rapporterna är alltid redo för dig i realtid med rapporteringsfunktionen i Food Evaluator. Se eventuella problem eller missförstånd i tid, se uppfattningen av din nuvarande meny, utvärdera beteende och service hos din personal m.m.

Få svaren på dina frågor snabbt och effektivt genom att bara upptäcka de mest relevanta uppgifterna med avancerad resultatfiltrering och automatisk beräkning av kundnöjdhetsindex. Få tillgång till dina rapporter när som helst från vilken enhet som helst.


Distribuera Food Evaluator på en enda plats eller hela organisationen.

Vi erbjuder olika lösningar som passar alla dina behov. Du kan beställa Food Evaluator för att implementera det på en enda plats eller kontakta vårt team för att ta reda på hur Food Evaluator kan distribueras i ditt kafénätverk.

För frågor, integrationshjälp eller anpassade förfrågningar, kontakta oss via telefonnummer eller online-chatt på webbplatsen under västeuropeiska arbetstider. Du kan även skicka oss ett mail när som helst och få ett svar inom 24 timmar.

Den här artikeln handlar om Food Evaluator.
Vår tjänst för Restaurangundersökningar.

Läs mer

Kontakta Examinare

08-559 26 800


Offertförfrågan

Offertförfrågan

Ta reda på hur Examinare kan hjälpa dig! En av våra Examinare-experter kommer att kontakta dig inom kort för att diskutera dina behov och hur du kan dra nytta av Examinares lösningar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Företag *

Namn *

Telefon (Till exempel: +46700000000) *

E-post *

Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.
(När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *

Anti-spam fråga

1+5= *

Newsletters from Examinare