Gör din restaurang till en speciell plats för kunderna och öka dina bokningar med Food Evaluator.

2019-06-01

Ta reda på hur du kan förbättra din restaurang och kom ännu närmare dina kunder med vårt ”lätt att använda” kundundersökningssystem. Utforska feedback om din restaurangs rätter, deras servering och fräschhet; kontrollera om servitörer var artiga nog och lätt att hitta vid beställning. Styr och påverka kundnöjdhet genom att göra mycket missnöjda kunder till nöjda.
Food Evaluator ger dig frihet att välja det bästa sättet att kontakta dina kunder och ger dig omedelbar information om hur du kan utveckla din restaurang.


Expert hjälp ingår för att göra din enkät och datainsamling lätt och effektivt.

Undersökningsmallar, på grund av frågornas slumpmässigt, kommer inte att ge dig mycket effektivitet om du verkligen vill göra din restaurang bättre och inte bara få ett intryck av att ta hand om dina kunder. Därför är hjälp från våra erfarna experter en del av Food Evaluator-tjänsten.

Under ett online-möte med företagets representant definierar vi ditt företags problem och syften, bestämmer målen för studien för att välja den optimala undersökningsstrukturen och arbetar fram de mest relevanta frågorna. Vår framgångsrika erfarenhet är till din tjänst i Food Evaluator.


Olika sätt att samla in feedback. Välj den som är mest bekväm för din kund.

Med tanke på att feedbacken som ges direkt till servitören ofta är partisk och inte kan struktureras, genomförde vi två olika sätt att samla in kundröster för att uppnå det mest effektiva resultatet, samtidigt som kunden inte känner sig obekväm eller störd.

Först, som kallas erfarenhetsåterkoppling, ger högre respons och är mer exakt, eftersom kundens erfarenhet är färsk. Du kan när som helst aktivera Food Evaluator och låta din kund svara direkt på enheten i restaurangen.

Med andra, så kallad uppskjuten feedback, matar du bara in kundens e-post till Food Evaluator onlineformulär och kundnöjdhetsundersökningen skickas automatiskt enligt dina tidigare gjorda inställningar till din kund. Men kom ihåg att för att locka människor till att svara på er enkät och få feedback från dem måste du distribuera en effektiv inbjudningsmetod och ett lämpligt stimulanssystem.


Kontrollera resultaten i realtid och åtgärda eventuella problem och svagheter i rätt tid.

Du kan alltid kontrollera de mest effektiva resultaten i realtid så snart dina kunder har besvarat enkäten. När du får några förslag till förbättringar eller serviceklagomål har du möjlighet att reagera snabbt genom att minimera / lösa problemen eller till och med kontakta kunden för att tacka honom eller föreslå en gratis kaffe etc.

Orientera din service mot kunder genom att upptäcka de mest relevanta uppgifterna med avancerad resultatfiltrering och automatisk beräkning av kundnöjdhetsindex.


Välj matutvärderare för en enda plats eller restaurangnätverket.

Betala bara för den funktionalitet du använder. Vi erbjuder olika prisplaner som gör det möjligt för dig att få ut mesta möjliga av din investering. Använd Food Evaluator i en enda restaurang eller kontakta oss för att få prisförslag om att distribuera Food Evaluator i ditt restaurangnätverk. För frågor, integrationshjälp eller anpassade förfrågningar kan du kontakta oss via telefonnummer eller online-chatt på plats under västeuropeisk arbetstid.


Du kan även skicka oss ett mail när som helst och få ett svar inom 24 timmar.

Den här artikeln handlar om Food Evaluator.
Vår tjänst för Restaurangundersökningar.

Läs mer

Kontakta Examinare

08-559 26 800


Offertförfrågan

Offertförfrågan

Ta reda på hur Examinare kan hjälpa dig! En av våra Examinare-experter kommer att kontakta dig inom kort för att diskutera dina behov och hur du kan dra nytta av Examinares lösningar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Företag *

Namn *

Telefon (Till exempel: +46700000000) *

E-post *

Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.
(När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *

Anti-spam fråga

2+7= *

Newsletters from Examinare