Spåra beställningar och kontrollera kundnöjdhet om internettjänst automatiskt.

2019-05-23

Försäkra dig om att ditt internetföretag levererar rätt nivå av kundservice med förväntad kvalitet, ställa in den automatiska kundundersökningen och koppla den till dina kunders särskilda åtgärder för att få mer korrekt noggrannhet. Delivery Evaluator är en helt självständig tjänst som fångar framgångsrika order- eller tjänsteleveranser, schemalägger kundnöjdhetsundersökningar, samlar och analyserar svaren och presenterar dem på ett informativt sätt.


Undersökning skapad av branschpersonal ingår i tjänsten.

Automatisk undersökningsteknik själv är hjälplös utan korrekt och konsekvent undersökning. Vi har tagit hänsyn till våra kunders krav och behov och inkluderat tjänster för undersökningsskapande till alla typer av konton. En av våra experter planerar ett online-möte med ditt företags representant, där han analyserar de aktuella funktionerna i ert internetföretags dagliga arbete, matchar dem med marknadens krav, lär sig dina mål och behov. Ett par dagar har vi skapat era frågor till enkäten.


Justera utskick efter dina behov och regelbundet övervaka din internettjänsts kvalité.

På grund av automatisk spårning av levererade order från vårt system är det inte nödvändigt att manuellt kontrollera kundinformation och skicka enkäter en efter en. Låt Delivery Evaluator göra arbetet för dig och allt du behöver göra är att skriva texten till inbjudningsemailen och ange tidsperiod efter orderleveransen för att trigga utskicken. Vårt system kommer att hantera resten. Det finns också ett alternativ att aktivera utskick av påminnelser, om undersökningen förblir obesvarad under en viss tidsperiod. Trots den synliga enkelheten ger påminnelser vanligtvis mycket bra resultat i svarsfrekvenserna.


Kontrollera de faktiska resultaten närhelst du behöver med realtidsanalys och gör de nödvändiga åtgärderna i rätt tid.

När kunden har besvarat frågorna i din undersökning skickas resultaten till vår molnserver, analyseras direkt och visas i ditt konto i Delivery Evaluator bara några sekunder efter. Ibland kan tiden vara kritisk och med vårt system kan du vara helt säker på att all viktig feedback kommer att tas i tid och bli avslöjad. De informativa diagrammen i Rapportsektionen kan anpassas efter dina behov och visa endast den information du behöver mest. Avancerad resultatfiltrering, med undantag för de icke relevanta resultaten, kontroll av enskilda svar, generering av uppdaterade rapporter och många andra användbara funktioner finns till din tjänst i analysen i Delivery Evaluator.


Beställ ett Delivery Evaluator- konto och bli en leverantör av dröminternet för dina kunder.

Visa att ditt företag är uppmärksamt gentemot sina kunder, upptäck missnöje eller missförstånd innan de leder till förlust av kunder. Se till att din tjänst uppfyller dina kunders förväntningar. Beställ ditt konto över Delivery Evaluator idag och låt systemet göra all nöjdhetskontroll åt dig. För frågor, hjälp eller anpassade förfrågningar, kontakta oss via telefon, email eller online-chatt i nedre högra hörnet på vår hemsida. Vi kommer alltid att ge dig bästa råd om hur tillfredsställelseskontrollen kan automatiseras och organiseras i ditt företags aktuella arbetsflöde.

Den här artikeln handlar om Delivery Evaluator.
Vår tjänst för undersökningar om leveransfeedback.

Läs mer

Kontakta Examinare

08-559 26 800


Offertförfrågan

Offertförfrågan

Ta reda på hur Examinare kan hjälpa dig! En av våra Examinare-experter kommer att kontakta dig inom kort för att diskutera dina behov och hur du kan dra nytta av Examinares lösningar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Företag *

Namn *

Telefon (Till exempel: +46700000000) *

E-post *

Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.
(När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *

Anti-spam fråga

2+8= *

Newsletters from Examinare