Följ upp uppsägningar av dagstidningar via SMS enkäter och E-post enkäter.

2019-05-08

Ta reda på hur ni minskar i antalet prenumeranter och arbeta för att behålla era befintliga prenumeranter och identifiera sätt att locka nya läsare till er tidning eller tidskrift med Why Cancel. Ställ in den en gång och använd den dagligen. Du kan inte helt undvika att förlora kunder, men att minimera förluster är helt i dina händer. Why Cancel kontrollerar uppsägningsprocessen och ger dig den grundläggande informationen som behövs för att göra ändringar i ert företag eller dess utbud för att locka till er nya prenumeranter. 

Experthjälp med att skapa enkäterna ingår i tjänsten.

Bara för att fråga en enkel fråga eller en liten grupp prenumeranter räcker inte. Naturligtvis får du information av något värde, men om du inte är 100% säker på hur du konstruerar frågorna på rätt sätt och hur du kan extrahera data från de mottagna svaren, som senare kan användas lönsamt, är det bättre att söka professionell hjälp.

Vårt team av proffs är alltid redo att konsultera dig eller till och med hjälpa till att konstruera de rätta frågorna som kommer att ge svaren ni letar efter. De kommer att lära sig företagets situation och ge bästa möjliga lösning på vad man ska fråga, hur och när.

Why Cancel skickar ut enkätformulär via SMS och E-post.

Vi vet att för att nå målgruppen ger tidningar och tidskrifter möjlighet till postabonnemang och även online access åt sina läsare. Why Cancel kan användas lika effektivt i båda fallen.

När läsaren av er tidning eller tidskrift avbryter prenumerationen via er webbplats, Why Cancel fångar upp deras namn, e-post (eventuellt mobilnummer), prenumerations-ID och använder den här informationen för att förbereda och skicka denna en enkät enligt era önskemål. Du kan också aktivera automatisk påminnelse, om läsaren ignorerar ditt första meddelande. Således kan du samla värdefull information, som annars skulle missas.

Kraftfull analys är en integrerad del av Why Cancel Systemet.

Samlade undersökningsdata utan statistisk bearbetning, sortering och rätt tolkning kommer att medföra ytterligare svårigheter i stället för användning och snabb reaktion. Av denna anledning har vi implementerat en kraftfull analysmotor i Why Cancel. Det låter dig förstå från första ögonkastet svagheterna i ditt företag och de största klagomålen ifrån dina läsare. Läs de bästa argumenten för att se vad som påverkar dina uppsägningar mest, filtrera resultaten baserat på olika parametrar för att få detaljerad information, ta emot data i realtid och dra de rätta slutsatserna. Alla nödvändiga verktyg finns i dina händer i Why Cancel.

Kontakta oss för att skicka ut SMS-enkäter och E-postenkäter för att följa upp uppsägningar av dagstidningar med Why Cancel.

Den här artikeln handlar om Why Cancel.
Vår tjänst för Anti-churn med riktiga kundfrågeformulär som konverterar.

Läs mer

Kontakta Examinare

08-559 26 800


Offertförfrågan

Offertförfrågan

Ta reda på hur Examinare kan hjälpa dig! En av våra Examinare-experter kommer att kontakta dig inom kort för att diskutera dina behov och hur du kan dra nytta av Examinares lösningar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Företag *

Namn *

Telefon (Till exempel: +46700000000) *

E-post *

Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.
(När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *

Anti-spam fråga

8+6= *

Newsletters from Examinare