Följ ditt transportföretags kundnöjdhet med Delivery Evaluator.

2019-05-07

Delivery Evaluator är verktyget för transportföretag av alla storlekar, vilket möjliggör kontroll av servicekvaliteten genom att fråga kunderna om deras leveransupplevelse. På grund av automatisk spårning av skickade och mottagna paket, är systemet helt automatiskt och kan anslutas smidigt till ditt CRM / backoffice-system.


Skapande av enkätfrågorna ingår.

Delivery Evaluator är inte bara ett verktyg, det är en fullservice tjänst inom vilken våra erfarna enkätproffs kommer att skapa den mest relevanta och effektiva undersökningen för ert företag. Vi organiserar ett online-möte med företagets chef eller hans representant, han berättar om den nuvarande situationen för företaget och de mål ni vill uppnå. Med tanke på de mottagna uppgifterna skapar vi det mest optimala frågeformuläret.


Automatiskt utskick av enkät och påminnelse för att spara tid.

I Delivery Evaluator eliminerade vi det onödiga manuella arbetet som att skicka undersökningar efter att kunden har tagit emot paketet eller skicka påminnelser när kunden har missat den första enkäten i sin e-postlåda. Delivery Evaluator gör allt detta automatiskt. Allt ni behöver göra är att ange i vilken tid (timmar eller dagar) efter att kunderna fått sina paket som systemet skickar enkäten och hur länge systemet ska vänta med att skicka påminnelserna. Det finns självklart också möjlighet att göra allt arbete manuellt, om ni vill ha full kontroll över allt.


Realtidsrapportering med utökade funktioner.

Rapporterna i Delivery Evaluator uppdateras i realtid, så ni kan kontrollera situationen eller upptäcka de problem som dyker upp inom någon minut. Utökade resultatfiltrering efter undersökningsspråk, datum eller personal finns även det. Kundnöjdhetsindex (även kallat NKI) beräknas för varje del, så att ni enkelt kan kontrollera framgången för olika arbetsområden utan att behöva beräkna det själv.


Du är bara ett steg bort från att använda Delivery Evaluator.

På vår prissida kan ni välja mellan olika prisplaner beroende på era behov och hur många butiker ni vill använda med Delivery Evaluator. Om ni har några frågor eller vill beställa en anpassad version av Delivery Evaluator, kontakta oss via telefonnummer, e-post eller online-chatt på plats under vanliga svenska arbetstider på vardagar. Fri konsultation med råd om hur ni bättre kan integrera vår lösning i ditt dagliga arbetsflöde.

Den här artikeln handlar om Delivery Evaluator.
Vår tjänst för undersökningar om leveransfeedback.

Läs mer

Kontakta Examinare

08-559 26 800


Offertförfrågan

Offertförfrågan

Ta reda på hur Examinare kan hjälpa dig! En av våra Examinare-experter kommer att kontakta dig inom kort för att diskutera dina behov och hur du kan dra nytta av Examinares lösningar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Företag *

Namn *

Telefon (Till exempel: +46700000000) *

E-post *

Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.
(När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *

Anti-spam fråga

7+8= *

Newsletters from Examinare