Food Evaluator, den perfekta implementationen för caféer.

2019-03-05

Succé för varje företag (och ett kafé är inget undantag.) är att möta önskningarna hos kunden och även förutspå dem. Är vissa baristor professionella nog? I vilket avseende är ditt kafé bättre eller sämre än konkurrenterna? Hur bra är din prismodell jämfört med resten av marknaden? Att veta precisa svar till dessa och andra viktiga frågor kan spela en stor roll i utvecklingen och framtiden av ditt kaffeföretag.

Tre sätt att produktivt samla feedback från kunder i ditt kafé.

När du beställer ett Food Evaluator konto ingår konsult från experter. Då lär sig en medlem av vårt team dina nuvarande arbetsstrategier, inriktning till kundservice, andra egenskaper av din dagliga arbetsprocess, och hjälper dig sen att samla feedback på bästa sätt. Det finns faktiskt tre huvudsakliga metoder för att få kontakt med en klient för att lära hans åsikt om ditt kafé/kaffe affär.

Skicka en enkätinbjudan genom mejl. Ett av de mest populära metoder över många industrier för att utvärdera kundnöje. Den största fördelen är förmågan för kunden att delta i enkäten vid bästa tillfälle, samt automatisk enkät-planering genom Food Evaluators instrumentpanel. Allt du behöver göra för att implementera denna metod är kundens namn och mejladress. När denna data angetts kan systemet sen hantera sändning av enkäter, responsinsamling och analys av resultaten omedelbart.

Skicka en enkätinbjudan genom SMS. Denna typen av feedback-insamling fungerar på ett liknande sätt som med mejl, men använder mobila nätverk för att komma i kontakt med kunderna. Enkätinbjudningar levereras via SMS till dina klienters telefoner med en bifogad länk. Vissa människor är mer intresserade av SMS än mejl, och därför kan denna metod ge väldigt bra resultat i rätt kundkretsar.

Använd QR koder för att komma åt enkäter. Detta är en alternativ metod, som inte kräver någon användardata för att skicka en enkät. Du kan exempelvis generera en unik QR kod som kan skannas vid disken eller på kundens kvitto. När denna kod skannas med en mobilkamera leder den till en enkät eller frågeställning som klienten kan svara på när den behagar.

Men det finns ännu en viktig sak...

Att motta en tillräcklig mängd åsikter från kunder är inte bara en fråga om organisering av automatisk feedbackinsamling med system som Food Evaluator i ditt kafé/kaffe affär. Varför skulle folk vilja delta i din enkät? Du bör ge dem en bra anledning till att delta, till exempel en gratis kaffe, rabatt, eller diverse bonusar till exempelvis deras medlemskort. Då har du inte bara fått viktig information, utan även motiverat folk till att återvända till din affär.

Det är hög tid att börja.

Rätt tillfälle att börja använda Food Evaluator är alltid nu. Även från den första dagen för ditt företag är det viktigt att kontrollera kundnöje, arbetsrutiner för dina anställda, och följa kommande trender. Våra experter hjälper dig inte bara använda det mest effektiva sättet att distributera enkäter, men även att skapa den mest effektiva enkäten för ditt företag. Beställ ditt konto på vår webbsida eller kontakta oss för mer information om lösningen.

Den här artikeln handlar om Food Evaluator.
Vår tjänst för Restaurangundersökningar.

Läs mer

Kontakta Examinare

08-559 26 800


Offertförfrågan

Offertförfrågan

Ta reda på hur Examinare kan hjälpa dig! En av våra Examinare-experter kommer att kontakta dig inom kort för att diskutera dina behov och hur du kan dra nytta av Examinares lösningar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Företag *

Namn *

Telefon (Till exempel: +46700000000) *

E-post *

Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.
(När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *

Anti-spam fråga

7+5= *

Newsletters from Examinare