Food Evaluator, den perfekta implementeringen av Kundnöjesenkäter till en restaurang.

2019-03-04

Alla håller med att feedback från kunder gör en stor nytta till företag. Men att organisera enkäter för att ta reda på vad kunder tycker kan vara svårt, särskilt om detta ska ske regelbundet. Processen bör vara enkel, snabb, och behaglig, annars kommer ingen vilja ge dyrbar tid till att svara på din enkät. I denna artikel kommer vi dela med oss några användbara knep om hur man organiserar kundnöjesenkäter till restaurangen. 

Att svara direkt i enheten är ett sätt att få omedelbar och garanterad återkoppling av kundundersökningar.

Varje chef som hanterat kundnöjesenkäter vet att 30% svarsgrad är en perfekt parameter, vilket är svårt att uppnå. Om ett managementsystem inte innehåller en automatisk lösning, kan det bli för krångligt att manuellt skicka och analysera resultat av enkäter, medan det inte alls hjälper ditt företag särskilt mycket. Det finns dock alltid en utväg och Point-ofexperience feedback från Food Evaluator är precis vad som behövs.

Det är ett lätt att använda men effektivt sätt att samla kundinsikt på restaurangen. När besökarna har ätit färdigt eller väntar på kvittot, kan det passa att fråga dem om hur de upplevde deras besök hos dig. Med ett knapptryck förladdas en enkät på skärmen av en tablet/smartphone som du sedan kan ge till din kund, som sedan kan svara på frågor om service, mat, dryck, generell atmosfär och så vidare. Det är ett bra tillfälle att samla viktig information medan den fortfarande är ”het”. Resultaten analyseras direkt och kan visas inuti chefens instrumentpanel.

Hur man förvandlar insamling av feedback till en win-win situation.

Det är rätt uppenbart att inte alla vill ge sin personliga tid till att svara på restaurangens enkäter. Även om din enkät är kort, lustig eller stilig, att svara på dess frågor hamnar alltid på kundens bekostnad. Men, det finns en perfekt lösning till detta. Om du kan intressera eller motivera människor, så kommer de att hjälpa dig. Ge en liten rabatt eller en gratis kaffe (eller åtminstone en chans att vinna något extra) för en ifylld enkät, så får du inte bara en högre responsgrad, utan även en högre sannolikhet att kunden återkommer en annan gång.

Beställ Food Evaluator och dra nytta av dess många andra egenskaper.

”Svara direkt i enheten” är inte det enda sättet att få feedback från kunder som erbjuds i Food Evaluator. Det kan även implementeras till att automatiskt skicka enkäter till kunder som skannar en viss QR-kod eller besöker en sida på din webbsajt. Självklart så kan även manuella frågeställningar skickas av en auktoriserad person. Food Evaluator innehåller även indivudellt enkätskapande av experterna på vårt företag, systeminstallation, konfigurering, och mycket mer. Du kan beställa ett konto på vår webbsida eller kontakta oss för att få mer information om plattformen och hur den kan integreras till din vanliga arbetsprocess.

Den här artikeln handlar om Food Evaluator.
Vår tjänst för Restaurangundersökningar.

Läs mer

Kontakta Examinare

08-559 26 800


Offertförfrågan

Offertförfrågan

Ta reda på hur Examinare kan hjälpa dig! En av våra Examinare-experter kommer att kontakta dig inom kort för att diskutera dina behov och hur du kan dra nytta av Examinares lösningar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Företag *

Namn *

Telefon (Till exempel: +46700000000) *

E-post *

Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.
(När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *

Anti-spam fråga

3+5= *

Newsletters from Examinare