Den perfekta enkätlösningen för matstånd och gatukök.

2019-02-25

En enkät till matstånd eller gatukök kan enkelt bli ogiltig eller ineffektiv. Därför gör vi på Food Evaluator vårt bästa för att försäkra dig om att du aldrig stillastående när det gäller att få svar på dina frågor. Med Food Evaluator får du dina egen kundundersökning skräddarsydd av riktiga proffs med många års erfarenhet. Vissa företag försöker spara in på vad som är det viktigaste och kan inte utveckla sin verksamhet.

När det gäller att skapa den perfekta enkäten för gatukök finns det inga genvägar.

Den perfekta enkäten är inte något du gör utan erfarenhet. Vad du vill göra är att göra din undersökning något som lockar till sig svar, inte en stor massa irrelevanta frågor som gör alla trötta. När det gäller att fråga dina kunder desto mindre antal frågor, desto bättre. De flesta av försäljningsuppgifterna är redan inlagda i Food Evaluator och till ett lågt månatligt pris får du allt vad du behöver för att växa och förbättra.

Flödet inom Food Evaluator är det enklaste för dig som handlare.

När din kund har köpt sin mat väntar de vanligtvis på att den ska vara klar. Betalningen är klar och din enkät skickas ut via e-post eller SMS automatiskt. Det perfekta genomförandet är att skicka det via SMS eller skriva ut det på ditt kvitto.

Vissa operatörer har redan en integration med oss så att du som handlare kan få e-post eller SMS-undersökningar skickade automatiskt. Allt beror på ditt användarfall, men vi kan försäkra dig om att vi kommer att se till att du får den bästa lösningen för din enkätlösning.

När kunden har betalat får de e-post eller SMS-undersökningen skickad till dem. När de har skickat in undersökningsresultatet får de kupong från ditt företag som ger en vinst-effekt. Kupongen kan skannas med en QR-kodskanner eller streckkodsläsare. Om kupongen redan har skannats så kommer systemet automatiskt att berätta att den här är ogiltig och det finns ingen negativ trend att få en gratis kupong varje gång de köper.

Starta din perfekta matstånd eller gatuköksenkät idag.

Vi hos Food Evaluator ( del av Examinare AB) har allt du behöver, om du vill komma igång idag då kan du använda vår shop (och få ett reducerat pris) och komma igång inom 2 veckor från nu. Om du har frågor, skicka ett mail till oss och vi kommer gärna ha ett möte och visa hur vårt system kan fungera för dig.

Den här artikeln handlar om Food Evaluator.
Vår tjänst för Restaurangundersökningar.

Läs mer

Kontakta Examinare

08-559 26 800


Offertförfrågan

Offertförfrågan

Ta reda på hur Examinare kan hjälpa dig! En av våra Examinare-experter kommer att kontakta dig inom kort för att diskutera dina behov och hur du kan dra nytta av Examinares lösningar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Företag *

Namn *

Telefon (Till exempel: +46700000000) *

E-post *

Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.
(När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *

Anti-spam fråga

4+3= *

Newsletters from Examinare