Online recensioner hjälper inte ditt företag att växa utan löpande interna kundundersökningar.

2019-02-04

Som du kanske vet kan vi hos Clinic Evaluator (del av Examinare AB) hjälpa kliniker att automatisera kundundersökningar och vi får frågan mycket "Varför behöver vi interna undersökningar när vi har XXXX jämförelsessidor". Tja, svaret är inte så enkelt som frågan ställs. Men här är de viktigaste sakerna att komma ihåg när man jämför Clinic Evaluator med jämförelsewebbplatser och andra webbplatser som Yelp.

Online recensioner är inte nödvändigtvis riktiga kunder.

De flesta lösningarna kan inte möjligen se till att de som svarar på fälten är en kund eller patient som varit på er klinik. Webbplatserna själva är mer intresserade av klick och användarinnehåll än de bevisar att de har riktiga kunder som har fyllt i.

Uppgifterna är inte strukturerade och kopplade till vem som behandlade dem.

Data som kommer från jämförelsessidor är inte skräddarsydda för hur du behöver tolka dem. När du läser en online-recension finns det normalt bara ett fält som någon har skrivit något, för det mesta utan någon verklig koppling till det riktiga besöket på din klinik. Vi säger inte att du ska ignorera det helt, men att använda det tillsammans till de interna kundundersökningarna är en vinnande kombination. Du kan inte bara lita på att andra kommer att göra ditt arbete med att samla och läsa resultaten (förutom om du använder Clinic Evaluator).

Vi signerar ett sekretessavtal (jämförelsessidor gör det inte).

Du kan känna att det är en uppenbar punkt men för att vi ska kunna hjälpa dig då behöver vi ha en god tillförlitlighet mellan dig och oss. Därför skriver vi alltid under ett sekretessavtal med alla kunder som vill det. Vi erbjuder sekretess och GDPR utarbetade dokument som gör det enkelt för dig att ange att vi är din partner och att du kan lita på att vi kommer att "hålla tyst" över vad vi vet.

Vi skapar frågorna enligt dina mål och vi använder INTE mallar.

I slutändan är det resultatet som är det viktigaste för att få ditt företag att växa men med mallar som skulle vara att försöka hitta guld utan en karta, ficklampa eller till och med ett par stövlar. Det är bara en hel del gissningsarbete som inte är värt det. Istället är vi en seriös partner som inte använder mallar och lyssnar på hur du vill växa och hur snabbt. Vi hjälper dig att mäta och se till att du känner att du har en stabil partner i oss.

Redo att börja?

Vi är redo när du är. Kontakta oss idag eller köp startpaketet på vår hemsida. När beställningen har gjorts kommer vi att kontakta dig för att boka det första telefonmötet och vi kan börja strukturera din lösning som du vill ha det.

Den här artikeln handlar om Clinic Evaluator.
Vår tjänst för kundnöjdhetsundersökningar för kliniker.

Läs mer

Kontakta Examinare

08-559 26 800


Offertförfrågan

Offertförfrågan

Ta reda på hur Examinare kan hjälpa dig! En av våra Examinare-experter kommer att kontakta dig inom kort för att diskutera dina behov och hur du kan dra nytta av Examinares lösningar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Företag *

Namn *

Telefon (Till exempel: +46700000000) *

E-post *

Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.
(När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *

Anti-spam fråga

4+7= *

Newsletters from Examinare