Fånga mer kundrespons med 'Svara i enhet'

2019-02-04

Ibland kan det vara svårt att få kunderna att svara via e-post eller sms. Ibland är det inte möjligt att dela denna information utan att få problem med din kliniks interna regler. Därför har vi hos Clinic Evaluator gjort det enklare för våra kunder att få den feedback de vill ha utan att dela vem som exakt svarar på undersökningen.

När vi säger "vem exakt" betyder det att vi inte lägger till personuppgifter, till exempel namn, e-post, telefon etc. i systemet, men du kan också låta dem svara med den enda anslutna bakgrundsinformationen; kön och födelseår. Denna information kan också hoppas över, om det behövs. Det viktigaste i slutet är resultatet, eller hur?

Hur fungerar "Svara i enhet"?

"Svar i enhet" ingår i mottagningsformuläret i Clinic Evaluator och kan väljas på samma sätt som ett e-postmeddelande eller sms. Innan du börjar, se till att "Svara i enhet" är aktiverat i Inställningarna inuti Clinic Evaluator eller kontakta din personliga Examinare Supportperson för att komma igång.

När funktionen är aktiverad kan du lägga till information som krävs i formuläret och trycka på "Svara i enhet". Efter det här steget kan du överlämna enheten till kunden, som kan svara och sedan ge tillbaka den till dig.

Rösterna registreras på samma sätt som alla andra röster och du kan använda "Utövare" -fältet som vanligt i Clinic Evaluator och se utövarens personliga poäng.

 

Hur kan vi börja med Clinic Evaluator?

Clinic Evaluator är ett avancerat program med avancerade kundundersökningsfunktioner som du kan använda i din klinik. Med hjälp av lättlästa resultat kommer du att veta hur din kundservice, kvalitetsnivå etc. är.

För att börja använda Clinic Evaluator, kontakta oss eller beställa ett startpaket i vår webbshop och se till att du får den feedback du behöver desperat genom Clinic Evaluator.

 

 

Den här artikeln handlar om Clinic Evaluator.
Vår tjänst för kundnöjdhetsundersökningar för kliniker.

Läs mer

Kontakta Examinare

08-559 26 800


Offertförfrågan

Offertförfrågan

Ta reda på hur Examinare kan hjälpa dig! En av våra Examinare-experter kommer att kontakta dig inom kort för att diskutera dina behov och hur du kan dra nytta av Examinares lösningar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Företag *

Namn *

Telefon (Till exempel: +46700000000) *

E-post *

Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.
(När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *

Anti-spam fråga

5+6= *

Newsletters from Examinare