Följ upp uppsägningar av gymmedlemskap via SMS enkäter och E-post enkäter.

2019-01-12

Uppsägningar av gymmedlemskap äger rum varje dag, dock är en del av dem baserade på brist på användande, det finns även en del som säger upp medlemskapet varje sommar-säsong. Hur många av era uppsägningar sker för att era kunder inte är nöjda med er som gym? Utan att följa upp era kunder så vet ni inte varför de sägs upp. Why Cancel är en tjänst som syftar till att minska uppsägningar över tid och upptäcka de avgörande skälen som gör att dina kunder byter gym. Samla in och systematisera data, få verklig data till grund för att göra ändringar i ert företag och kundhanteringsstrategier.

Få hjälp av experter i att göra en korrekt samlad och effektiv enkätundersökning.

I mer än 10 år har vi skapat enkäter till kunder i er bransch. Vår personal arbetar nära kunden, lär sig mer om ert företag och utvecklar en effektiv, målinriktad undersökning som implementeras enligt hur ni vill mäta Nöjd Kund Index och uppsägningar. I det fall kan vår tjänst ge hög respons och resultaten i läsbar och användbar form för att ni ska kunna utveckla vidare ert företag.

Vi planerar in ett möte med er representant där era krav och mål studeras noggrant och vi skapar sedan enkäten och ger råd om hur vi tillsammans på bästa sätt organiserar en undersökning i ert unika fall. 

Att alltid veta vad som gör att kunderna lämnar ert gym och använd denna information till er fördel.

Why Cancel kan justeras enligt modellen för kundabonnemang som används i ert gym. Om du använder ett register eller något liknande system, är det bara för att en undersökning ska skickas till kunder som har avbrutit sina prenumerationer eller inte har förlängt dem. Allt du behöver göra är att exportera namn, e-post och skicka dem till Why Cancel i Excel-format. (Observera att vi också har sätt att stödja andra filformat). Systemet analyserar de mottagna data och skickar undersökningen till dina kunder enligt de förinställda inställningarna.

Om du tillåter dina kunder att prenumerera / avsluta prenumerationen via er webbplats kan Why Cancel anslutas till den. När prenumerationen sägs upp tar Why Cancel automatiskt in kundens namn, e-post och skickar den tidigare förberedda undersökningen enligt dina inställningar.

Why Cancel skickar automatiskt ut både sms enkäter och e-post enkäter.

Det verkliga värdet av de insamlade uppgifterna ligger i kvalitativ analys och rapportering. Inuti Why Cancel har vi implementerat och inkluderat de mest användbara och ofta nödvändiga funktionerna som du behöver för att få ut mesta möjliga av dina kunders svar.

Direkt efter mottagandet av svar från kunden genereras rapporterna med diagram. De visar den allmänna statistiken med totalt antal svar och andelen svarande för varje svarsalternativ. Svar i text analyseras på ett separat sätt och du kan se de mest populära åsikterna i ett format av ett textmoln. Olika filter efter datum, språk, tränare samt granskning av de enskilda svaren är tillgängliga inom ett musklick. De erforderliga rapporterna kan konstrueras, genereras och laddas ned i de mest populära filformaten.

Kontakta oss för att skicka ut SMS-enkäter och E-postenkäter för att följa upp uppsägningar av gymmedlemskap med Why Cancel.

Den här artikeln handlar om Why Cancel.
Vår tjänst för Anti-churn med riktiga kundfrågeformulär som konverterar.

Läs mer

Kontakta Examinare

08-559 26 800


Offertförfrågan

Offertförfrågan

Ta reda på hur Examinare kan hjälpa dig! En av våra Examinare-experter kommer att kontakta dig inom kort för att diskutera dina behov och hur du kan dra nytta av Examinares lösningar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Företag *

Namn *

Telefon (Till exempel: +46700000000) *

E-post *

Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.
(När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *

Anti-spam fråga

7+4= *

Newsletters from Examinare