Enkätformulär via SMS nu tillgängligt.

2018-11-04

Med en ny uppgradering till Clinic Evaluator stöder vi nu att skicka ut enkäter via SMS till dina patienter. När du skickar via SMS kan du få över 12% fler röster jämfört med enbart E-postinbjudningar. När du aktiverar SMS öppnar du upp för möjlighet att skicka till både E-post och SMS eller bara en av dem.

Lägre priser på SMS och leveransgaranti gör det möjligt.

När du skickar ut SMS-inbjudningar medför det givetvis en kostnad. Vårt team har arbetat hårt för att få SMS-priserna så låga som möjligt och med kombinationen av 3 SMS-leverantörer kan vi båda garantera ett av de lägsta priserna på marknaden men samtidigt garantera 100% att om ditt SMS inte kommer fram till din patients mobiltelefon kommer vi att undersöka och se till att problemen kommer att lösas så snart som möjligt. Under den tiden tar vi inte ut för att SMS inte tas emot.

Mobilvänlig design på undersökningsformuläret.

Att skicka via SMS är inte bara en funktion för att se till att du får ett stort antal svar, vi har också en ny mer mobilvänlig design som kommer att laddas snabbt på vilken mobiltelefon som helst som finns på marknaden. När din patient har svarat i telefonen rapporteras svaret i realtid. Om du använder Clinic Evaluator med både e-post och sms, så om patienten har svarat i telefonen kommer e-postlänken att rapportera att personen redan har svarat.

Den här artikeln handlar om Clinic Evaluator.
Vår tjänst för kundnöjdhetsundersökningar för kliniker.

Läs mer

Kontakta Examinare

08-559 26 800


Offertförfrågan

Offertförfrågan

Ta reda på hur Examinare kan hjälpa dig! En av våra Examinare-experter kommer att kontakta dig inom kort för att diskutera dina behov och hur du kan dra nytta av Examinares lösningar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Företag *

Namn *

Telefon (Till exempel: +46700000000) *

E-post *

Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.
(När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *

Anti-spam fråga

6+9= *

Newsletters from Examinare