SMS utskick nu till oslagbara priser.

2018-11-01

Med den senaste uppgraderingen av Stay Evaluator stöder vi nu att skicka ut enkäter via SMS till dina gäster. När du skickar via SMS kan du få över 12% fler röster jämfört med E-postinbjudningar. När du aktiverar SMS öppnar du upp för möjlighet att skicka till både E-post och SMS eller bara en av dem.

Lägre priser på SMS och leveransgaranti gör det möjligt.

När du skickar ut SMS-inbjudningar är det alltid en kostnad inblandad. Vårt team har arbetat hårt för att få SMS-priserna så låga som möjligt och med kombinationen av 3 SMS-leverantörer kan vi båda garantera ett av de lägsta priserna på marknaden men samtidigt garantera 100% att om ditt SMS inte kommer fram till din gästs mobiltelefon kommer vi att undersöka och se till att problemen löser sig så snart som möjligt. Under den tiden tar vi inte ut för att SMS inte tas emot.

Mobilvänlig design på enkäten.

Bara att lägga till SMS-funktionalitet gör inte hela jobbet, med Stay Evaluators nya uppdatering har en ny, mer mobil, vänlig design som kan laddas snabbt på vilken mobiltelefon som helst på marknaden. När din gäst har svarat i telefonen rapporteras svaret i realtid. Om du skickar in brevet via både E-post och SMS finns det ingen risk att få dubbla röster eftersom om att SMS-inbjudan används för att svara kommer det automatiskt att göra e-postversionen av länken visa som redan besvarad.

Så börjar du med Stay Evaluator via både SMS och E-mail feedback.

För att börja, kontakta vårt säljteam och vi hjälper dig att komma igång och vi kommer att se till att du får den feedback du behöver.

Om du redan använder Stay Evaluator och vill lägga till SMS-funktionalitet, kontakta vår support.

Den här artikeln handlar om Stay Evaluator.
Vår tjänst för Hotel Reputation Management.

Läs mer

Kontakta Examinare

08-559 26 800


Offertförfrågan

Offertförfrågan

Ta reda på hur Examinare kan hjälpa dig! En av våra Examinare-experter kommer att kontakta dig inom kort för att diskutera dina behov och hur du kan dra nytta av Examinares lösningar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Företag *

Namn *

Telefon (Till exempel: +46700000000) *

E-post *

Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.
(När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *

Anti-spam fråga

7+7= *

Newsletters from Examinare