Följ upp uppsägningar av elavtal via SMS enkäter och E-post enkäter.

2018-10-08

Uppsägningar av elavtal äger rum varje dag, dock är en del av dem baserade på utflyttande, en del av uppsägningarna av elavtal sker på grund att de hittar ett lägre pris. Hur många av era uppsägningar sker för att era kunder inte är nöjda med er som leverantör? Utan att följa upp era kunder så vet ni inte varför de sägs upp. Why Cancel är en tjänst som syftar till att minska uppsägningar över tid och upptäcka de avgörande skälen som gör att dina kunder byter leverantör. Samla in och systematisera data, få verklig data till grund för att göra ändringar i ditt företag och kundhanteringsstrategier.

Få hjälp från våra undersökningsexperter med att organisera ett produktivt och tillförlitligt frågeformulär från grunden.

Framgångsrik insamling av kunduppsägningar via enkäter i Why Cancel är helt och hållet möjligt genom att ha rätt frågeformulär från start. Trots det verkar ganska uppenbart och relativt lätt uppgift är det faktiskt svarsfrekvensen, kvaliteten på insamlade röster och deras användning för affärsutvecklingen som gör skillnaden.

Vårt team av erfarna konsulter hjälper ditt företag att anpassa mål enligt informationen av undersökning. Vi skapar det mest relevanta frågeformuläret och göra frågorna från början, eventuellt även med Skip-logic-funktionalitet för att garantera kvalitet och datavalidering. På så sätt minimerar du eventuella fel och har möjlighet att inte koncentrera er senare på strategier samt att vinna kunderna och kontinuerligt analysera innehållet i enkäterna.

Integrera Why Cancel i ert dagliga arbete för att mäta missnöje och mildra de negativa trenderna.

Why Cancel är konstruerad för att uppfylla alla krav i modern verksamhet. Den ansluter till ert system och när kunden avbryter abonnemanget fångar Why Cancel upp namn, e-post och skickar kunden en tidigare förberedd sms enkät eller e-post enkät för att ta reda på orsaken. Det finns vissa inställningar inuti Why Cancel, vilka också hjälper dig att skaffa den nödvändiga informationen som språket i undersökningen, tidpunkten för att skicka undersökningen efter att avbokningen har skett och möjligheten att automatiskt skicka en påminnelse till kunden svar ej har inkommit. Why Cancel fungerar i helautomatiskt läge. Det finns även möjlighet att skicka via ett online-formulär.

Enkelt men ändå professionellt analysarbete av era SMS enkäter och E-post enkäter  sker i Why Cancel.

Så snart er kund ger sina svar på frågorna i er enkät analyseras resultaten direkt på våra molnservrar och visas i ditt system i realtid. Du har möjlighet att kontrollera både de aggregerade resultaten för varje fråga samt att läsa varje röst eller kommentar separat.

Why Cancel genererar vackra, informativa diagram baserade på de frågetyper som används i er enkät. Med ett musklick kan de mottagna resultaten filtreras efter deltagandedatum, kundgrupp, språk etc. Du kan utesluta oanvändbara resultat eller röster från den övergripande statistiken. De genererade onlinerapporterna kan exporteras till olika filformat för det fortsatta arbetet.

Kontakta oss för att skicka ut SMS-enkäter och E-postenkäter för att följa upp uppsägningar av el-avatal med Why Cancel.

Den här artikeln handlar om Why Cancel.
Vår tjänst för Anti-churn med riktiga kundfrågeformulär som konverterar.

Läs mer

Kontakta Examinare

08-559 26 800


Offertförfrågan

Offertförfrågan

Ta reda på hur Examinare kan hjälpa dig! En av våra Examinare-experter kommer att kontakta dig inom kort för att diskutera dina behov och hur du kan dra nytta av Examinares lösningar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Företag *

Namn *

Telefon (Till exempel: +46700000000) *

E-post *

Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.
(När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *

Anti-spam fråga

9+2= *

Newsletters from Examinare