Nu ingår enkätkonstruktion utav experter.

2018-08-10

Leveranskontroll skulle inte vara en bra lösning om inte högsta kvalitet var vårt mål med produkten. Under det senaste året har vi fokuserat på att sammanfoga en effektiv process som hjälper oss att hålla undersökningskostnaden för varje enskilt företag nere.

Från början av året har vi nu ett engagerat team med 3 personer, ledda av vår vd Daniel Kroon som arbetar heltid för att se till att du kan börja använda vår produkt så fort som möjligt men samtidigt ändå hålla kvaliteten på en hög nivå.

Vi börjar med en intervju.

När du har bestämt dig för att börja med Leveranskontroll, intervjuas du av en av våra experter där vi går igenom din position just nu, vilka utmaningar du upplever just nu och vad målet är med ditt framtida företag.

Efter intervjun sammanställs frågorna i ett utkast som skickas till dig inom en vecka. Efter förslag från dig eller den person som ansvarar för ditt företag slutför vi utkastet och gör klart inför testkörning av hela processen.

Löpande rapportering i info-tv och andra dashboard produkter finns tillgängligt.

Leveranskontroll har nu också möjlighet att köra extern rapportering, som visar resultaten på intranät, info-tv på kontoret och / eller inom CRM-system. Leveranskontroll har också möjlighet att rapportera de negativa svaren så att ditt kundrelationslag kan kontakta dem.

Hur man börjar med Leveranskontroll.

För att börja, kontakta vårt säljteam och vi hjälper dig att komma igång.

Den här artikeln handlar om Delivery Evaluator.
Vår tjänst för undersökningar om leveransfeedback.

Läs mer

Kontakta Examinare

08-559 26 800


Offertförfrågan

Offertförfrågan

Ta reda på hur Examinare kan hjälpa dig! En av våra Examinare-experter kommer att kontakta dig inom kort för att diskutera dina behov och hur du kan dra nytta av Examinares lösningar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Företag *

Namn *

Telefon (Till exempel: +46700000000) *

E-post *

Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.
(När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *

Anti-spam fråga

2+4= *

Newsletters from Examinare