Användning av Clinic Evaluator hos veterinärkliniker.

2017-06-02

Enligt en studie vid namn ”A Study of Well-Managed Practices” gjord av Veterinary Economics tillsammans med wutchiett Tumblin and Associates, är klientnöjdhets-enkäter en av de mest effektiva sätt att utvärdera prestandan hos dina kliniker. Förr eller senare blir varje företags mål att skaffa så många klienter som möjligt, och därför är det väldigt användbart att kunna se dina kliniker genom kundens ögon.

Är din klinik fridfull och mysig? Är receptionisten välkomnande och vänlig gentemot kunden och husdjuret? Är veterinärerna och deras assistenter uppmärksamma nog och gör de passande rekommendationer för husdjurets välmående under undersökningen? Har ditt kliniska lag en över lag positiv anda och bidrar den till en hälsosam arbetsmiljö? Husdjursägare är ofta väldigt uppmärksamma och känsliga för små saker och till synes små saker kan kosta dig kunder och intäkter.

Vi utvecklade Clinic Evaluator inte bara som ett verktyg att skapa nöjdhetsenkäter åt veterinärkliniker. Clinic Evaluator är ett komplett system skräddarsytt specifikt åt veterinärkliniker, som tillåter kontroll över receptionen, veterinärer, arbetsrutiner och generell affärsprestanda. När den är installerad fungerar Clinic Evaluator helt automatiskt och allt dina receptionister behöver göra är att ange dina kunders mejladresser i korrekt fält i formuläret. Resten sköter sig självt.

Hur fungerar Clinic Evaluator i en veterinärklinik?

Till att börja med, är det värt att nämna att enkätsändnings-formuläret och resultaten är separerade, så att chefspersonalen endast har tillgång till sändningen av enkäter medan styrelsepersonal kan använda sig av mottagna resultat, och kan därför kontrollera prestandan var de än befinner sig via dator eller smartphone.

Insamlingen av feedback kan organisera på olika sätt baserat på dina krav, villkor och behov. Vill du att kunden ska kunna svara på enkäter online via registrering, en tablet i lobbyn på en av dina kliniker, eller så kan enkäten skickas direkt till deras mejl. Alternativt, så låter du helt enkelt kunden välja själv.

Det vanligaste sättet som våra klienter organiserar sin feedback-insamling i veterinärkliniker är som följande:
1) En kund kommer till kliniken med sitt husdjur och mottar önskad service.
2) Efter besöket skriver receptionisten in kundens namn och mejladress, kryssar i rutan som motsvarar kundens veterinär och väljer enkätens språk. Efter ”Send” knappen trycks, läggs enkäten i en kö och den skickas till klienten enligt inställningarna som fastställts i Clinic Evaluators system. Som regel kan våra klienter välja att antingen skicka enkäten samma dag eller dagen efter.
3) Markörerna motsvarar olika delar av kliniken och de kalkyleras i Clinic Evaluators system. Cheferna kan enkelt se hur deras företag presterar och en autentiserad arbetare blir meddelad om problem som uppstått omedelbart.
4) Om kunden ignorerar enkäten eller missar inbjudan skickar Clinic Evaluator en påminnelse. Denna process kan justeras i systemet, och som regel skickas denna påminnelse 1-2 veckor efter kundens besök.

Detta är enbart ett exempel och inte en obligatorisk sekvens. Det är du som väljer hur du vill kontrollera ditt kundnöjdhet och Clinic Evaluators system anpassas efter dina behov. Om du vill integrera systemet i ditt CRM, använda systemet i ett nätverk av kliniker, eller inkludera ytterligare funktionalitet, kan vårt utvecklingsteam hjälpa dig. Kontakta oss på info@clinicevaluator.com för att motta ytterligare information och diskutera vidare.

Den här artikeln handlar om Clinic Evaluator.
Vår tjänst för kundnöjdhetsundersökningar för kliniker.

Läs mer

Kontakta Examinare

08-559 26 800


Offertförfrågan

Offertförfrågan

Ta reda på hur Examinare kan hjälpa dig! En av våra Examinare-experter kommer att kontakta dig inom kort för att diskutera dina behov och hur du kan dra nytta av Examinares lösningar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Företag *

Namn *

Telefon (Till exempel: +46700000000) *

E-post *

Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.
(När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *

Anti-spam fråga

9+3= *

Newsletters from Examinare