Food Evaluator, ett verktyg som samlar in kundernas feedback till dig.

2017-01-12

Idag är vi väldigt glada att kunna meddela att vårt verktyg Food Evaluator äntligen är tillgängligt för användning på alla kaffe- och matställen som vill veta mer om sina kunder.

Många gånger har vi hört från restaurangägare att kundtillfredsställelse är förknippad med höga kostnader och är mycket tidskrävande därför brukar de hoppa över det. En vanligare praxis är den verbala bekräftelsen om smak och kvalitet på tjänsten till ägaren, men detta tar inte heller upp all feedback och det är inte möjligt att katalogisera vad kunderna verkligen känner och tänker. Det finns dock ett behov av att samla in uppgifter om vilken meny och dryck som fungerar bättre. I det manuella fallet med verbal kommunikation finns det ingen garanti för att svaren som mottas kommer att vara trovärdiga.

Kundundersökningar är ett måste för god utveckling och tillväxt av livsmedelsföretag, men vi är överens om att de ska vara snabbt och enkelt både för restaurangen och dess besökare. Därför utvecklade vi Food Evaluator baserat på tre huvudgrunder: hastighet, användarvänlighet och kraftfull statistik.

Varför är Food Evaluator annorlunda jämfört med andra lösningar?

- Snabbt och enkel (från din sida) installation i din restaurang / kafé.
Vårt system kan utnyttjas på kortast möjliga tid. Så snart du inser att du vill lära dig mer on mina kunder är det bara några dagar tills det är fullt fungerande på din plats.

- Enkel användning och underhåll.

Food Evaluator är ett mycket intuitivt system. Dess gränssnitt är utvecklat speciellt för personer med lite datorkunskap, det är därför du kan vara säker att du kommer att förstå hur du använder Food Evaluator från första minuten. Vid eventuella svårigheter finns det en omfattande användarmanual på vår webbplats med detaljerade förklaringar och många skärm dumpar relaterade till varje del av systemet. Du kan också alltid skriva till oss i online chatt eller via e-post och vi svarar inom några timmar samma dag.

- Möjlighet att använda olika kommunikationskanaler.

Smaker varierar,  även  så tillvägagångssätt för restaurangcheferna för att nå sina kunder. Vi ger dig friheten att välja det mest praktiska sättet för din Food Evaluator. Du kan be din kund att svara på några korta frågor på en surfplatta inuti din restaurang eller ange deras e-postadress i systemet och en undersökning skickas automatiskt till kunden från Food Evaluator enligt dina inställningar.

- Statistik med avancerad filtrering.

Det går inte att lära sig kundtillfredsställelse om du inte kan sammanfatta dessa resultat på ett riktigt sätt för att dra de rätta slutsatserna. Analys är inte en lätt uppgift, därför samlade vi de mest efterfrågade analytiska funktionerna och förenklade användningen av dem. Du har tillgång till realtidsresultat, avancerad filtrering och beräkning av NKI-index inom intuitivt och lättanvänt gränssnitt.

- Vi hjälper dig hela vägen.

Vi bryr oss om varje kund, därför lämnar vi dig inte efter att du har betalat för tjänsten. Våra personal utvecklar ett frågeformulär för dig enligt din situation och behov. Vi sätter upp alla delar av ert Food Evaluator konto för att se till att du kan använda det enkelt och utan problem kan börja. Vi kan förlänga eller ändra systemfunktionalitet om du behöver det. Vi är inte en återförsäljare, vi är skaparna av Food Evaluator. Slutligen vi bryr oss om våra kunder, det är därför vi gör vårt bästa för att hjälpa dig på kortast möjliga tid.

En av våra kunder har nyligen kallat Food Evaluator "the wisest financial investment for the most extraordinary service ever received". Ja, vi säger inte bara hur användbart det är att lära sig kundtillfredsställelse, det lär vi oss själva fortfarande varje dag.

Den här artikeln handlar om Food Evaluator.
Vår tjänst för Restaurangundersökningar.

Läs mer

Kontakta Examinare

08-559 26 800


Offertförfrågan

Offertförfrågan

Ta reda på hur Examinare kan hjälpa dig! En av våra Examinare-experter kommer att kontakta dig inom kort för att diskutera dina behov och hur du kan dra nytta av Examinares lösningar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Företag *

Namn *

Telefon (Till exempel: +46700000000) *

E-post *

Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.
(När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *

Anti-spam fråga

3+7= *

Newsletters from Examinare