Clinic Evaluator är nu lanserad!

2016-09-01

Efter omfattande undersökningar, utförlig testning och en del versioner har vi äntligen släppt vår kundundersökningsverktyg för medicinbaserade företag. Tandläkare, veterinärer, kiropraktiker, privata sjukhus och generella kliniker kan nu använda Clinic Evaluator i deras dagliga verksamhet. Så vad gör Clinic Evaluator så unik?

Eftersom vi är ett undersökningsföretag som skapar feedback system nära våra kunder och får ofta förfrågningar ifrån ledning på dessa företag om en mer specialanpassad lösning. Den specialanpassade lösningen i detta fallet har fokus på att minimera onödiga steg i er administration av er kundundersökning men ändå maximera den kvalitativa delen av er kundundersökning.

Vårt nära samarbete med medicinska institutioner började för länge sedan när vi deltog i ett av Sahlgrenska Universitetssjukhusprojekt, finansierat av Europeiska unionen. Många samråd med läkare, utövare och annan medicinsk personal hjälpte oss att avslöja deras önskemål och krav. Först gav vi en fungerande prototyp till några små privata kliniker och utvecklade också en liknande lösning för vår klient som ägde ett kiropraktik kontor. Dessa var några separata lösningar utvecklade enligt kundens krav. Det hjälpte oss dock att isolera en gemensam kärna som var nästan identisk för alla fall och med att lägga till olika alternativ och sektioner kom vi äntligen till en komplett lösning som nu kan användas av institutioner från olika medicinska områden. Vi kallar det Clinic Evaluator, eftersom det hjälper till att utvärdera det medicinska verksamhetsprestandan ur kundens synvinkel.

Var kan Clinic Evaluator användas och hur fungerar det?

Huvudsyftet med Clinic Evaluator är att kontrollera patientens tillfredsställelse och kvaliteten på tillhandahållna tjänster. När du har beställt ett konto kan den efterföljande processen delas in i följande huvudfaser:

1) Vi annornar ett telefonmöte eller en konferens via Google/Hangout eller Skype med våra enkätproffs.

Därefter skapas ett utkast på er enkät och ni kan ihop med tilldelad konsult göra ändringar tills ni är nöjda.

2) Du får tillgång till Clinic Evaluator där du kan ange samtliga personer som jobbar i er arbetsstyrka. Genom receptionsformuläret kan ni bjuda in era patienter att besvara enkäten. Vi har även stöd för flera språk än, givetvis är Svenska en av dessa!


3) Du bestämmer själv ifall era patienter ska kunna svara i enheten eller via mail. Allt resultat blir ihopräknade på samma sätt.

 Och det är allt! Du kan omedelbart börja samla in feedback från dina patienter och resultaten kommer att beräknas och visas i realtid tillsammans med patientnöjdhetspoäng i ditt Clinic Evaluator konto.

Vi är mycket glada att nu även er verksamhet kan använda Clinic Evaluator i era arbetsflöden med minimal ansträngning och finansiella investeringar. På grund av att du lyssnar på patienternas kommentarer och önskemål kan du nu hitta ett sätt att göra dem mer glada och lojala, vilket lockar fler och fler kunder till er verksamhet.

Den här artikeln handlar om Clinic Evaluator.
Vår tjänst för kundnöjdhetsundersökningar för kliniker.

Läs mer

Kontakta Examinare

08-559 26 800


Offertförfrågan

Offertförfrågan

Ta reda på hur Examinare kan hjälpa dig! En av våra Examinare-experter kommer att kontakta dig inom kort för att diskutera dina behov och hur du kan dra nytta av Examinares lösningar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Företag *

Namn *

Telefon (Till exempel: +46700000000) *

E-post *

Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.
(När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *

Anti-spam fråga

8+9= *

Newsletters from Examinare