Kundenkäter mer populära, ifall de kommer ifrån hotellet själva.

2015-10-01

Kundenkäter blir allt populära, speciellt direkt ifrån hotellet och populäriteten för generella enkäter ifrån bokningssidor har minskat. ”– Kunder vill hjälpa de hotell som inte har perfekt service”.

När gäster har besökt ett hotell som inte riktigt höll måttet sägs ofta ingenting till hotellets personal. Endast vid upplevelser där det ingår sanitära ”problem” såsom orena sängar eller ostädade toaletter kommer klagomål upp vid vistelsen. De flesta av gästerna vill inte klaga vid deras vistelse utan vill gärna göra detta efter vistelsen.

En stor del av dessa klagomål som hålls tillbaka skulle hjälpa hotellet att bli bättre men de kommer inte fram så enkelt till styrande personal som hotelldirektörer och ägare. Även ifall kunden får en generell enkät ifrån bokningssidor fylls de endast in om kunder känner de har blivit felaktigt bemötta.

Men ifall hotellet själva skickar ut, får dessa i många av fallen över 50% svar på sina enkäter, detta faktum är kartlagt av Examinare AB vilket företag tillhandahåller ett hotellsystem för gästfeedback vilket är specialanpassat för varje enskilt hotell där frågorna är i enlighet med hotellets affärsmål.

I Hotellsystemet räknas det automatiskt ut NKI (Nöjd Kund Index) för alla delar av verksamheten och kan enkelt visa var hotellet behöver bli bättre genom att läsa av NKI för området. En stor del av framgången av Examinares produkt har varit den höga svarsfrekvensen och att kunder känner att de vill hjälpa till. ”De vill att hotellet blir bättre.” säger Daniel Kroon, VD på Examinare AB. Läs mer på https://www.examinare.com/sv/bransch/hotell/

Den här artikeln handlar om våra företagstjänster.
Läs mer om hur vi kan hjälpa dig.

Läs mer

Kontakta Examinare

08-559 26 800


Offertförfrågan

Offertförfrågan

Ta reda på hur Examinare kan hjälpa dig! En av våra Examinare-experter kommer att kontakta dig inom kort för att diskutera dina behov och hur du kan dra nytta av Examinares lösningar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Företag *

Namn *

Telefon (Till exempel: +46700000000) *

E-post *

Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.
(När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *

Anti-spam fråga

7+8= *

Newsletters from Examinare