Ny design och nya tjänster - Happy 2021!

2021-01-01

Vi har alla haft ett turbulent året 2020, Coronaviruset har gjort sitt intryck i världen och fått vissa företag att ändra vägar, vissa har stoppat verksamheten och andra har minskat.

Vi här på Examinare började arbeta tidigt i mars 2020 med att omforma och omarbeta hur Examinare fungerar och hur vi hjälper företag. Jag, Daniel Kroon, har en lång passion för e-handel och Examinare. Känslan av att veta varför kunder beställer och kommer tillbaka eller inte kommer tillbaka har varit en intressant punkt under lång tid.

E-handel är framtidens väg för många företag 2021.

Många företag under 2020 började sälja online och vissa förvandlades till en ny e-handelsbutik. Eftersom vi har konsulter som kan både Prestashop och Magento, tillsammans med detta, har vi också samarbetat och samarbetar med några internationella byråer och konsultföretag i världsklass genom åren. Vi har beslutat att gå in i e-handelsspelet genom att hjälpa till att starta nya webbshoppar eller webbplatser när du har drivit ditt företag i några år. SpiderX CMS som vi marknadsför har hjälpt oss i många år. Med den nya versionen har vi unika verktyg för dig att skapa en webbplats tillsammans med Examinare som kommer att optimeras inte bara för varje enhet utan också för dina företags designriktlinjer.

Delivery Evaluator hjälper till med återkoppling och ger mer affärer 2020.

Delivery Evaluator har varit en Examinare-produkt sedan 2016. Under 2020 har vi haft ett stort intresse för ett enkelt verktyg för att följa upp e-handelsköp och därför har vi haft många kundstarter av Delivery Evaluator. Nu intensifierar vi spelet under 2021. I början av tredje kvartalet 2021 släpper vi ett nytt gränssnitt och en mobilapp, mer om detta senare i år.

Examinare enkätverktyg och ny webbplats.

När kunder anmäler sig till en tjänst vill vi på Examinare ge er bättre service och att förmedla ännu mer vår motivation att förvandla våra webbplatser och alla underavdelningar till Examinares design och upplevelse. Vi har känt ett tag att vi måste bli bättre på vissa nivåer för att ge den bästa upplevelsen både med Examinare enkätverktyg och Examinares övriga tjänster, så det är därför vi startade en ny webbtransformation i början av 2020 när pandemin började. 

Under Q1 2021 kommer vi att ha ännu fler tips och tricks tillgängliga för er kunder angående alla våra verktyg.

En ny design av Examinare Survey Tool kommer Q3 2021 med mer förbättrad navigering och mer mobilvänlig design för Admin-området.

Ord från Daniel Kroon, VD för Examinare.

Jag hoppas att alla får en bra start 2021, där vi kan se fram emot ett på Corona Effekten, kanske inte viruset, men effekten det har på våra dagliga liv. Jag ser fram emot 2021 med ett leende i ansiktet. Allt nytt är alltid en anledning att le, se fram emot och bli energisk. Vi ses under 2021.

Den här artikeln handlar om våra företagstjänster.
Läs mer om hur vi kan hjälpa dig.

Läs mer

Kontakta Examinare

08-559 26 800


Offertförfrågan

Offertförfrågan

Ta reda på hur Examinare kan hjälpa dig! En av våra Examinare-experter kommer att kontakta dig inom kort för att diskutera dina behov och hur du kan dra nytta av Examinares lösningar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Företag *

Namn *

Telefon (Till exempel: +46700000000) *

E-post *

Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.
(När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *

Anti-spam fråga

5+4= *

Newsletters from Examinare