Skapa en interaktiv upplevelse för din biograf eller teater.

2019-12-06

I vår serie över lösningar som kan användas med Examinare Gadgets kommer vi över till biografer. När du tänker på undersökningar och biografer kommer tankarna till undersökningar runt kundnöjdhet men tänk om.

Tänk om publiken kan påverka filmen eller teaterns utkomst med en röstning/enkät.

Tänk om du kunde påverka filmutfallet med en undersökning eller ändra handlingen beroende på resultatet av en enkät ifrån åskådarna. Vad händer om publiken kan ha 15 surfplattor och svara på frågor och resultaten hjälper skådespelarna (eller filmpersonalen) att gå vidare i sin underhållning. Dessa surfplattor kan också kontrolleras att undersökningen öppnas på samma gång och stängs om den inte besvaras med några minuter.

Inte besvarat inom 1 minut? Undersökningen stängs automatiskt.

Examinare Gadgets används inte bara för att öppna enkäten på rätt tid, den kan också stänga undersökningen om den inte besvaras inom angiven tid. Detta gör att Examinare Gadgets passar perfekt i stora möten där omröstning är en del av mötet. Vi ser till att mentimeter fungerar enkelt och snabbt.

Har du ett omöjligt projekt? Vi kan lösa det med Examinare Gadgets!

Med ett speciellt undersökningsprojekt från Examinare Gadgets får du exakt ovanstående och mer. Det finns inga problem som vi inte kan fixa. Kontakta oss för att börja, vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt nya undersökningsprojekt.

Den här artikeln handlar om Examinare Gadgets.
Vår tjänst för Undersökningskiosker.

Läs mer

Kontakta Examinare

08-559 26 800


Offertförfrågan

Offertförfrågan

Ta reda på hur Examinare kan hjälpa dig! En av våra Examinare-experter kommer att kontakta dig inom kort för att diskutera dina behov och hur du kan dra nytta av Examinares lösningar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Företag *

Namn *

Telefon (Till exempel: +46700000000) *

E-post *

Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.
(När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *

Anti-spam fråga

7+3= *

Newsletters from Examinare