Marknadsundersökningar i Thailand.

2019-10-28

Thailand är känt som landet med god mat och ett resmål för turister som lockas av glada människor och god service. Även om de nyligen har rapporterats ha en del ekonomiska problem har nu även landet öppnat upp för en ny marknad för internationella företag. Inte bara finns det en växande medelklass som älskar elektronik och lyxartiklar utan även för den växande möjligheten att exportera varor och tjänster till sina grannländer. 

Thailand är en fantastisk plats med över 80 miljoner invånare. Det är en hamn för inträde på olika marknader, till exempel brasiliansk, japansk och till flera europeiska marknader, känd av deras anpassningsförmåga till olika projekt och krav från människor och företag som planerar att bygga ett företag i Thailand.

Tjänstesektorn, turism- och handelsmarknaderna växer i Thailand, tillsammans med en tillverknings- och industrisektor, där thailändarna med kvaliteten och utförandet som gör dem till den största exportören av matprodukter såsom ris och frukt samt tillverkare av högkvalitativa kläder och skor. 

Thailand är en perfekt plats för att starta ett nytt företag för import av produkter och tjänster till Asien.

Thailand lockar inte bara 32 miljoner turister varje år (2016 års siffror) som kommer från hela världen för att uppleva landet gjorda av tusen leenden. Nu lockar det fler och fler multinationella företag, banker, teknikföretag och många andra utländska företag som väljer Thailand som ett perfekt ställe att etablera eller utöka sin verksamhet i Asien. Dessa företag ser i Thailand den kvaliteten och arbetare till ett lägre pris än till exempel Japan och Kina.

Men för att bygga, utveckla och leverera en ny produkt eller tjänst på en marknad behöver varje företag, investerare eller företagare marknadsundersökningar. Dessa marknadsundersökningar är en viktig del av alla affärsstrategier. Endast de har förmågan att identifiera status och trender i utvecklingen för din målgrupp och specifika marknader, samtidigt som de visar intresset för en produktgrupp eller din produkt / tjänst i synnerhet. Endast en väl genomförd marknadsundersökning ger dig verklig kunskap. Kan den thailändska marknaden vara hållbar för din produkt / tjänst? Med den insamlade informationen kan du fatta rätt beslut och skapa en bra affärsplan eller anpassa en befintlig affärsplan för att bygga eller utöka ditt företag i Asien.

En väsentlig fråga är vanligtvis hur utvecklar jag en marknadsundersökning som ger mig de resultat jag behöver? Det är den fråga som uppstår i många entreprenörer som är intresserade av att samla in den mest relativa informationen om den thailändska marknaden och rikta er gentemot kunder och veta vad som är rätt väg för just er tjänst. Den bästa lösningen du kan ha är att anställa ett professionellt företag som har erfarenhet och resurser för att ge dig den kvalitet du behöver i insamlat resultat. 

Hitta nya affärsmöjligheter med en marknadsundersökning i Thailand.

Varför inte göra en marknadsundersökning med de resurser jag har och spara mina pengar? Det är en vanlig fundering men det man ska veta om Thailand är att majoriteten pratar inte engelska. När man funderar på att göra marknadsundersökningar i Thailand, så vill du naturligtvis hålla din budget och ifall ni försöker göra en engelsk marknadsundersökning, kan detta generera en marknadsundersökning i Thailand gjord på fel sätt. Detta val resulterar nästan alltid i dåliga marknadsundersökningar, från misstag och brister till otillräcklig eller vilseledande information. Samtidigt kommer den eller de personer du tilldelar att utveckla och arbeta med marknadsundersökningen att spendera timmar för att komma fram till de ledande positionerna inom thailändska företag för att de helt enkelt inte kan prata thai. Konstruktionsfel, språkproblem, dålig implementering, låg mängd svar och rena fakta fel.

Rätt lösning är definitivt att använda ett företag som ger dig erfarenhet och expertis inom marknadsundersökningar i Thailand. Ofta mot en relativt låg avgift garanterar ett professionellt forskningsföretag dig marknadsundersökningens kvalité. Därför kommer ditt företag att ha all nödvändig information om marknaden och målgruppen för att välja den bästa kursen och ta ditt företag till en annan nivå av produktivitet och vinst. Samtidigt slösar du inte din och dina anställdas tid. Du behöver inte oroa dig och ackumulera stress, eftersom du alltid kan vara säker på att en grupp kvalificerade yrkesverksamma med rätt erfarenhet och kunskap utvecklar din marknadsundersökning, med alla tillgängliga lösningar på hög nivå. Till att börja med er marknadsundersökning måste du först göra en liten investering, men tänk på de vinster du kommer att ha när du använder detta mervärde och all. Detta är utan tvekan det perfekta sättet för dig och ditt företag att få en skarp och tydlig vision av ditt företags framtid och investeringar på den thailändska marknaden.

Den här artikeln handlar om marknadsundersökningar.
Vi hjälper dig att göra marknadsundersökningar.

Läs mer

Kontakta Examinare

08-559 26 800


Offertförfrågan

Offertförfrågan

Ta reda på hur Examinare kan hjälpa dig! En av våra Examinare-experter kommer att kontakta dig inom kort för att diskutera dina behov och hur du kan dra nytta av Examinares lösningar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Företag *

Namn *

Telefon (Till exempel: +46700000000) *

E-post *

Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.
(När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *

Anti-spam fråga

8+7= *

Newsletters from Examinare