Skapa enkät via SMS och skicka ut till vilken mottagare du vill i hela världen till fast pris.

2019-10-14

Vi på Pocket Response har utvecklat ett SMS enkätprogram som kan skicka ut enkätundersökningar över hela världen via SMS. Genom att ha direktkopplingar till SMS leverantörerna kan vi ge dig som kund ett lågt pris vare sig det är till Sverige, Europa, Norden, Asien eller USA. Vi är en av de enda leverantörerna som har lösningen för 35+ språk och fullt språkstöd i våra utskick.

Enkät via SMS, det gäller att få snabb respons på sina enkätundersökningar över hela världen.

Vårt system är skapat för att vara snabbt till att skicka ut och snabbt att få in svar. Vi kan även möjliggöra att skicka ut sms enligt en speciell tidpunkt och även koppla på vilken tidszon du vill skicka sms till och leverera på morgonen lokal tid.

Enkät på arabiska, kinesiska, thailändska eller någon av de andra 35+ språken?

När man vill skicka sin SMS enkät på någon av de stora världsspråken så är givetvis det möjligt. Det enda är att man får lite mindre tecken när man då dessa tecken har upp en del mertecken för att få plats i själva SMS-et. När sms-et skickas ut har dock det en länk för att din kund ska kunna svara på enkäten enkelt och snabbt. Enkäten är givetvis även den mobilanpassad för att maximera antalet svar ifrån era kunder.

Inom två veckor är ditt konto uppsatt för att du ska kunna börja använda Pocket Response. 

Vi på Pocket Response sätter upp ditt konto till Pocket Response inom 2 veckor efter avslutad signering av avtal. Vi på Pocket Response specialanpassar din lösning och bedriver därför inte SMS enkät demos utan ett avtal på plats. I vår bransch är det inte möjligt att visa upp en demo som visar på hur allt ska fungera. Vid en demo kommer du som kund att se en generell lösning och det är inte vad Pocket Response fungerar. Vi anpassar ditt konto och inte generaliserar ditt användande. 

Hur ser prismodellen ut?

Vår prismodell på Pocket Response baseras på en månadskostnad och ett sms-pris baserat på antalet sms ni kommer att skicka per månad. Ifall ni till exempel kommer att behöva ett speciellt mobilnummer för att ta emot sms. Skicka sms med ett speciellt format under en längre tid. Kommer ni att behöva sms enkäter i flera språk och behöver ni hjälp med att utforma enkäten? Alla dessa och fler faktorer bestämmer hur lågt månadspris ni kommer att få. Vi har även speciella priser ifall ni endast behöver lösningen ett par månader. 

Vill du komma igång så fort som möjligt? Kontakta oss redan idag genom att fylla i en offertförfrågan redan idag och låt oss se ifall vi kan hjälpa er med er nästa enkät via sms.

Den här artikeln handlar om Pocket Response.
Vår tjänst för sms-röstning och sms-undersökningar.

Läs mer

Kontakta Examinare

08-559 26 800


Offertförfrågan

Offertförfrågan

Ta reda på hur Examinare kan hjälpa dig! En av våra Examinare-experter kommer att kontakta dig inom kort för att diskutera dina behov och hur du kan dra nytta av Examinares lösningar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Företag *

Namn *

Telefon (Till exempel: +46700000000) *

E-post *

Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.
(När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *

Anti-spam fråga

9+4= *

Newsletters from Examinare