Marknadsundersökningar i Portugal.

2019-10-11

Portugal är känt som landet med god mat och ett resmål för turister som lockas av 850 km strandlinje och det vackra vädret. Även om de nyligen har rapporterats ha en del ekonomiska problem, stiger landet som gränsar till Atlanten nu upp och övervinner sina problem, samtidigt som det lockar fler och fler internationella företag, inte bara av konkurrenskraften och produktiviteten, utan också av den billiga arbetskraften på en hög europeisk nivå.

Detta lucianska land har en lång och rik historia av kontakt med olika människor och kulturer, från de portugisiska maritima erövringarna till rollen som en exportör till världens starkaste länder. Portugal är en multikulturell plats med världens femte mest talade språk. Det är en hamn för inträde på olika marknader, till exempel brasiliansk, angolansk och till flera europeiska marknader, känd av deras anpassningsförmåga till olika projekt och krav från människor och företag som planerar att bygga ett företag i Portugal.

Tjänstesektorn, turism- och handelsmarknaderna växer i Portugal, tillsammans med en tillverknings- och industrisektor, där portugiserna med kvaliteten och utförandet som gör dem till den största tillverkaren av kork i världen och tillverkare av högkvalitativa kläder och skor. Jordbrukssektorn är en mycket viktig för landet och är känd för sina viner och gastronomiska produkter med utsökt smak.

Portugal är en perfekt plats för att starta ett nytt äventyr i företagande.

Portugal lockar inte bara 13 miljoner turister varje år, som kommer från hela världen för att uppleva de lusatiska landens underverk. Nu lockar det fler och fler multinationella företag, banker, office-centers och många andra utländska företag som väljer Portugal som ett perfekt ställe att etablera eller utöka sin verksamhet. Dessa företag ser i Portugal den kvaliteten och arbetare till ett lägre pris än resterande Europa, tillsammans med den strategiska positionen att vara i kontakt med hela Europa, Amerika och Afrika.

Dessa nya möjligheter är skälen till intresse från lokala och internationella företag, som mer och mer investerar på den portugisiska marknaden Men för att bygga, utveckla och leverera en ny produkt eller tjänst på en marknad behöver varje företag, investerare eller företagare marknadsundersökningar. Dessa marknadsundersökningar är en viktig del av alla affärsstrategier. Endast de har förmågan att identifiera status och trender i utvecklingen för din målgrupp och specifika marknader, samtidigt som de visar intresset för en produktgrupp eller din produkt / tjänst i synnerhet. Endast en väl genomförd marknadsundersökning ger dig verklig kunskap, är en viss marknad hållbar för din produkt / tjänst och värdefull information om vad allmänheten förväntar sig. Med den insamlade informationen kan du fatta rätt beslut och skapa en bra plan eller anpassa en befintlig för att bygga eller utöka ditt företag.

En väsentlig fråga är vanligtvis hur utvecklar jag en marknadsundersökning som ger mig de resultat jag behöver? Det är den fråga som uppstår i många entreprenörer som är intresserade av att samla in den bästa informationen om deras marknad och rikta sig mot kunder och försöker veta vad som är rätt väg och attityder till framgång. Den bästa lösningen du kan ha är att anställa ett professionellt företag som har erfarenhet och resurser för att ge dig den kvalitet du behöver.

Hitta nya möjligheter med en marknadsundersökning i Portugal.

Vad säger er  budget? Varför inte göra forskningen med resurser jag har och spara mina pengar? Det är också ganska vanliga problem, när man funderar på att göra marknadsundersökningar, så vill du naturligtvis hålla din budget och på grund av detta använder företagets interna resurser, kan detta generera en marknadsundersökning i Portugal gjord på fel sätt. Detta val resulterar nästan alltid i dåliga marknadsundersökningar, från misstag och brister till otillräcklig eller vilseledande information. Samtidigt kommer den eller de personer du tilldelar att utveckla och arbeta med forskningsprojektet att ta upp timmar av sitt arbete och du lägger till onödig stress i din struktur. Uppenbarligen kanske detta inte visas i budgeten, men det kommer med all säkerhet att ha en betydande belastning på produktiviteten och tillfredsställelsen för ditt team. Vad är det viktigaste, när du litar på en intern resurs för att utforma och genomföra din marknadsundersökning, skapar du inte en helt ny uppsättning med problem för ditt företag? Detta team kommer verkligen inte ha den kunskap, erfarenhet och lösningar som krävs för att göra en kvalitativ marknadsundersökning. Således kommer det att presentera en forskningsstudie med många problem, som du kanske inte ens ser, men de kommer att finnas där och kommer att påverka ditt företags framtid. Konstruktionsfel, dålig implementering, låg mängd svar, andra problem med svar och mottagen information och till och med möjliga problem för dig i vidare analys av information.

Rätt lösning är definitivt att använda ett företag som ger dig erfarenhet och expertis inom marknadsundersökningar i Portugal. Ofta mot en liten avgift garanterar ett professionellt forskningsföretag dig marknadsundersökningens överlägsenhet. Därför kommer ditt företag att ha all nödvändig information om marknaden och målgruppen för att välja den perfekta kursen och ta ditt företag till en annan nivå av produktivitet och vinst. Samtidigt slösar du inte din tid och dina anställdas tid. Du behöver inte oroa dig och ackumulera stress, eftersom du alltid kan vara säker på att en grupp kvalificerade yrkesverksamma med rätt erfarenhet och kunskap utvecklar din marknadsundersökning, med alla tillgängliga lösningar på hög nivå. Till att börja med måste du göra en liten investering, men tänk på de vinster du kommer att ha när du använder detta mervärde och all information och data från det marknadsundersökningsföretag som du anlitade. Detta är utan tvekan det perfekta sättet för dig och ditt företag att få en skarp och tydlig vision av ditt företags framtid och investeringar.

Den här artikeln handlar om marknadsundersökningar.
Vi hjälper dig att göra marknadsundersökningar.

Läs mer

Kontakta Examinare

08-559 26 800


Offertförfrågan

Offertförfrågan

Ta reda på hur Examinare kan hjälpa dig! En av våra Examinare-experter kommer att kontakta dig inom kort för att diskutera dina behov och hur du kan dra nytta av Examinares lösningar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Företag *

Namn *

Telefon (Till exempel: +46700000000) *

E-post *

Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.
(När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *

Anti-spam fråga

1+8= *

Newsletters from Examinare