Mät effektiviteten av dina kurser och ta reda på hur du kan förbättra dem med Class Evaluator.

2019-09-16

Utvärdera framgången av dina träningssessioner, analysera deltagarnas reaktioner, förbättra kursinnehållet och spåra dina framsteg över tid. Class Evaluator låter dig styra kursens framsteg och ge ovärderliga insikter om utvecklingen genom att låta dina elever dela med sig utav sina åsikter.
Du kan omedelbart skapa en klass och importera deltagarna, skapa automatiska enkäter som skickas med viss fördröjning efter dina inställningar, bläddra i liverapporter och mycket mer.


Få expert hjälp till med din första enkät.

Om du har en mindre skarp förståelse för hur man organiserar en framgångsrik forskning och behöver hjälp med din första enkät eller bara vill veta hur man gör det på rätt sätt och få maximal mängd svar, är vårt expertteam alltid beredd att hjälpa dig . Denna tjänst ingår i alla prisplaner.
Vi organiserar ett online-möte mellan dig och en av våra experter, som kommer att utvärdera er nuvarande situation, mål och behov för att utveckla den optimala framtiden framöver och själva frågeformuläret. Således kan du vara säker på att du får det färdiga verktyget för att samla svaren du letar efter i önskat format.


Importera klasser från alla kontorsprogram med ett par enkla musklick.

I Class Evaluator kan du skapa klasser och mata in deltagarna manuellt eller använd en snabb importfunktion. Du kan importera deltagare från alla kontorsprogram som MS Office, Google Docs, Open Office, Libre Office etc., genom enkel kopiering och systemet sätter automatiskt in data i rätt fält.
Om du arbetar med samma klasser eller grupper skapar du dem en gång i Class Evaluator och väljer sedan bara i en enkel rullgardinsmeny.


Skicka enkäter till dina kursdeltagare automatiskt.

Class Evaluator låter dig skicka dina enkätformulär till deltagarna i klassen genom att välja klass och skriva in texten i e-postinbjudan. Du kan även automatisera ditt arbete med enkäter genom att specificera när du vill att deltagarna ska få ditt frågeformulär: strax efter avslutad del eller några dagar senare.
När den tid du har ställt kommer alla formulär att distribueras, data samlas in och rapporterna börja generera automatiskt av systemet. Du kan också sätta på påminnelsessändningen, om mottagarna inte ger sina svar i tid.


Utforska resultaten live och gör faktabaserade och aktuella förändringar i era utbildningar.

Class Evaluator samlar alla svar på era frågeformulär och bildar rapporter på era mottagares svar. Du kan utforska resultaten i live-läge när som helst och kan då snabbt se antalet svar och den sammanlagda statistiken direkt i diagramform. Dessutom innehåller avancerad rapporteringsfunktionalitet resultatfiltrering efter klass, datumintervall, handledare, kurs etc. och beräkning av NKI.
Rapporter är tillgängliga från vilken dator eller enhet som helst med internetåtkomst.


Börja använda Class Evaluator idag eller kontakta oss för att komma igång.

Du kan se alla våra tillgängliga paket utav Class Evaluator på vår prissida och välja den som passar era behov bäst. Anvisningarna för att ansluta enkät till Class Evaluator, importera deltagare eller konfigurera automatisk sändning av undersökningar finns i vårt hjälpavsnitt på webbplatsen (se huvudmenyn).
För de ytterligare frågor, integrations- eller installationshjälp, anpassade projektförfrågningar eller någon annan form av hjälp, kontakta oss via telefonnummer eller online-chatt på webbplatsen under svensk arbetstid. Du kan även skicka oss ett mail när som helst och få ett svar inom 24 timmar.

Den här artikeln handlar om Class Evaluator.
Vår tjänst för automatisk kursutvärdering.

Läs mer

Kontakta Examinare

08-559 26 800


Offertförfrågan

Offertförfrågan

Ta reda på hur Examinare kan hjälpa dig! En av våra Examinare-experter kommer att kontakta dig inom kort för att diskutera dina behov och hur du kan dra nytta av Examinares lösningar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Företag *

Namn *

Telefon (Till exempel: +46700000000) *

E-post *

Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.
(När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *

Anti-spam fråga

7+1= *

Newsletters from Examinare