Följ upp varje supportsamtal med en SMS enkät.

2019-05-10

Att driva en kundtjänstorganisation är vanligtvis ett stort uppdrag som betyder många medarbetare och ett mycket stort kvalitetsarbete, genom att använda Pocket Response system för SMS enkäter kan du följa upp varje supportsamtal enkelt och automatiskt.

Vi skapar integrationer gentemot ert telefonisystem.

Många av dagens telefonsystem kan integreras för att automatiskt ta ut en lista på senaste mottagna samtal. Genom att få fram dessa listor kan man därifrån skicka sms enkäter till era kunder också detta automatiskt. Genom att alltid kontrollera senaste samtal inkommande och sätta en gräns på minst tid spenderat på telefon kan man få ut samtliga samtal som har till exempel pratat med supportavdelningen längre än 5 minuter.

Kan man skicka sms enkäter även ifall man inte har ett telefonisystem möjligt för integration?

Vår tjänst Pocket Response kan också användas ihop med ett speciellt formulär som endast är tillgängligt via er IP-adress och / eller spärras med en accesskod. Vid angivande av telefonnumret till er kund skickas en uppföljningsenkät via sms direkt till kundens mobiltelefon.

Formuläret kan även innehålla supportärendenummer eller liknande bakgrundsdata, vi kan även lägga till namnet på supportagenten som skickar sms-et och använda det såväl i analysen och även i själv sms meddelandet för att öka antalet svar.

Varför är en sms enkät en bra lösning för återkoppling runt supportsamtal?

En sms enkät är en av de snabbaste vägarna till svar på enkäter. De flesta har en mobiltelefon idag och inte många ringer ifrån fasta nummer. Därför är mobiltelefonen med dem hela dagen och det gör man oftast svarar lite snabbare när det kommer via sms. Dock medför sms enkäter kostnad för sms meddelandet och därför väljer många att skicka både via e-post och sedan påminnelsen via sms för att dra ner på antalet skickade sms.

Behöver vi ha ett speciellt mobilabonnemang för att skicka sms via Pocket Response?

Nej, Pocket Response skickar via våra servrar och inte via era mobiltelefoner eller växlar. Vi kan även även hantera svar via sms för att därför spara ner alla svar till er. Denna typen av svar kan analyseras och redovisas bredvid sms enkäten.

Hur kan vi börja använda Pocket Response? 

Kontakta vår säljavdelning och börja med sms enkäter med hjälp av Pocket Response redan idag.

Den här artikeln handlar om Pocket Response.
Vår tjänst för sms-röstning och sms-undersökningar.

Läs mer

Kontakta Examinare

08-559 26 800


Offertförfrågan

Offertförfrågan

Ta reda på hur Examinare kan hjälpa dig! En av våra Examinare-experter kommer att kontakta dig inom kort för att diskutera dina behov och hur du kan dra nytta av Examinares lösningar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Företag *

Namn *

Telefon (Till exempel: +46700000000) *

E-post *

Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.
(När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *

Anti-spam fråga

6+6= *

Newsletters from Examinare