Leverans: Ny hemsida till Däck och rekonditioneringsverkstad.

2017-09-06

Examinare Scale levererar en ny hemsida till Autopulsen. Autopulsen är din lokala shop för däck och rekonditioneringsbehov.

Om lösningen.

Den nya hemsidan är optimerad för både mobila enheter och datorer och förmedlar samma känsla oavsett vilken enhet du besöker ifrån. Hemsidan är helt omprogrammerad ifrån den förra hemsidan som var i wordpress. Den nya hemsidan använder SpiderX CMS som är ett specialsytt CMS för hemsidor som ska laddas snabbt och enkelt. Med hjälp av en inloggning kan personalen enkelt uppdatera information.

Vad vi gjorde.

Examinare Scale har skapat webbdesignen, textbearbetning, all programmering är gjord med SpiderX CMS. SpiderX CMS behöver inga uppdateringar utav databas eller underliggande kod. De enstaka uppdateringar som behövs görs av oss.

Välkommen till den nya sidan: autopulsen.se