Evaluator väljer kurseval.se för kursutvärderingar.

2017-08-03

Evaluator (Evaluator Utvärderare i Samverkan) en ledare inom det svenska utvärderingsområdet för stora europeiska finansierade projekt har träffat en överenskommelse för kursutvärderingar för alla utbildningar som finansieras av Europeiska unionen och utvärderas av Evaluator. För att kunna behålla en liten budget och följa upp alla kursdeltaganden behövde Evaluator ett bra verktyg som skulle undersöka feedbacken inom kursupplägget.

"Kurseval.se har tagit tag på marknaden och var en lönsam lösning redan när den introducerades. Vi anser att även om det är förenklat är det mycket effektivt för kursutvärderingar för oss med över 30 olika klasser." - Martin Persson, VD på Evaluator (Evaluator Utvärderare i Samverkan).

Kurseval med sina automatiska påminnelser frigör tid för utvärderingslaget så att de kan fokusera på att tolka resultatet istället för att hantera enkäter manuellt. Med Kurseval gör oss effektivare i och med den sparade tid och budget jämfört med att en person gör kursbedömningen manuellt. Därför kan vi vara en kompetent konkurrent på marknaden och se till att vi har en ännu mer hållbar framtid. 

Vilka delar av Kurseval gillar du mest?

Automatiska schemalagda påminnelser: - Systemet schemalägger automatiskt påminnelserna när du planerar den inledande inbjudan. Innan vi var tvungna att markera i vår kalender och se till att vi genererade en påminnelse på exakt tiden manuellt och det tog ytterligare planering. En planering som vi inte behöver göra i samma utsträckning längre.

Utbildningsmallar: - De nya kursmallarna är också fantastiska, på detta vis kan vi ha olika mallar beroende på vilken typ av utbildning kursdeltagaren går.

Vad skulle du säga till utbildningsföretag som fortfarande inte gör något eller använder penna och papper för att få feedback från deltagarna?

 - I slutändan använder du kapital eller anställdas tid. Sluta slösa bort dessa redan nu genom att börja med Kurseval.

Är Kurseval intressant?

Planera en demo, se Kurseval och hur kursutvärderingar kan hjälpa ert företag. Kontakta oss idag!

Den här artikeln handlar om Class Evaluator.
Vår tjänst för automatisk kursutvärdering.

Läs mer

Kontakta Examinare

08-559 26 800


Offertförfrågan

Offertförfrågan

Ta reda på hur Examinare kan hjälpa dig! En av våra Examinare-experter kommer att kontakta dig inom kort för att diskutera dina behov och hur du kan dra nytta av Examinares lösningar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Företag *

Namn *

Telefon (Till exempel: +46700000000) *

E-post *

Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.
(När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *

Anti-spam fråga

7+8= *

Newsletters from Examinare