En höst full utav nya insikter.

2016-10-05

Först vill vi tacka för att just du läser detta och vi är mycket glada över att sprida dessa nyheter inom undersökningsbranschen. För oss på Examinare har det varit en spännande vår och sommar med nya integrationer och projekt. Vi har även utökat vår portfölj med ett antal plattformar som gör Examinare utökat för den som så önskar.

Stay Evaluator - hotellgäst enkät automatiskt.

stayeval

Stay Evaluator är en tjänst ifrån Examinare för små som stora hotellverksamheter som vill veta vad deras kunder tycker. Att registrera en utcheckning tar max 15 sekunder och påverkar inte den dagliga driften. Majoriteten av våra kunder får över 52% svar på sina enkäter via SMS och över 42% via E-post.

För att påbörja din gratis testperiod eller läsa om tjänsten se https://www.stayevaluator.com/sv/

Why Cancel? Se varför de avregistrerar sig.

whycancel-screenshot

Why Cancel hjälper dig som skickar ut nyhetsbrev att följa upp varför dina mottagare avregistrerar sig ifrån era nyhetsbrev. Why Cancel kan integreras gentemot vilket nyhetsbrev-verktyg som helst och vi ser till att du får hjälp att få detta gjort. För att läsa om tjänsten och påbörja din testperiod se https://www.whycancel.com/sv/

Kurseval - Kursutvärderingar enkelt.

kurseval-screenshot

Kurseval hjälper som vill göra kursutvärderingar enkelt. Kurseval fungerar även som ett förenklat register för kursutvärderingar. Tjänsten går att automatisera och utökas efter behov. För att läsa mer om tjänsten besök: https://www.kurseval.se/

Vi skapar ert nya undersökningsflöde.

Givetvis har vi möjligheten att bygga ert nästa omfattande undersökningsflöde, skicka oss en offertförfrågan idag och få insikt. Vi önskar dig en underbar höst 2016 och hoppas vi hörs snart igen. Med vänliga hälsningar Examinare Crew    

Den här artikeln handlar om våra företagstjänster.
Läs mer om hur vi kan hjälpa dig.

Läs mer

Kontakta Examinare

08-559 26 800


Offertförfrågan

Offertförfrågan

Ta reda på hur Examinare kan hjälpa dig! En av våra Examinare-experter kommer att kontakta dig inom kort för att diskutera dina behov och hur du kan dra nytta av Examinares lösningar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Företag *

Namn *

Telefon (Till exempel: +46700000000) *

E-post *

Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.
(När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *

Anti-spam fråga

1+6= *

Newsletters from Examinare