Enkät arbetsmiljö: Examinare psykosocial arbetsmiljö enkät.

2014-04-08

Enkät arbetsmiljö: Mörkertalet av medarbetare som mår dåligt i olika typer av arbetsplatser är stort och det är inte bara inom chefspositioner, de flesta arbetsplatser har medarbetare som måste uppskattas bättre, få hjälp med olika typer av nedstämdhet och inte för att underskatta missbruk. Ett bra sätt är att göra en anonym genomgång av deras nuvarande psykologiska inställning. Det finns en hel del faktorer som måste vägs in när man skapar en psykosocial arbetsmiljö enkät och dessa har vi på Examinare gjort tillsammans med ledande personalvetare och universitet. Genom detta samarbete har vi nu en möjlighet att hjälpa er med denna typ av enkät och få er arbetsmiljö bättre.

Många företagsledare blundar för hur deras medarbetare verkligen mår och det är inte ett produktivt sätt för alla inom företaget. Genom att vi hjälper er med en årlig psykosocial arbetsmiljö enkät ser vi till att ert företag är mer produktivt. En arbetsmiljö där arbetare älskar att gå till jobbet är en arbetsmiljö som stimulerar arbetare att jobba längre och må bra under tiden de gör det.

Varför är det viktigt med en psykosocial arbetsmiljö enkät?

På ett företag där arbetarna älskar att gå till jobbet arbetar de effektivare och för den delen kan de smitta av sig till era kunder och ifall arbetarna mår bra kan de även influera era kunder att må bra och de blir även mer toleranta gentemot problem och ”gräver inte ner sig” när det kommer ett större problem inom synhåll. Detta gör att företaget blir starkare inte bara internt utan även varumärkesmässigt. Det blir lättare att anställa nya medarbetare ifall de medarbetare som redan jobbar där tycker det är en rolig och motiverande arbetsplats.

Hur kan Examinare hjälpa er?

Vi på Examinare har under många år hjälp Human Resources avdelningar med utvärderingar runt psykosocial arbetsmiljö och nu har vi laserat ett enkätpaket med förvalda frågor som hjälper HR-chefer och företagare att utföra denna typ av mätningar löpande varje år. Vi vill spara tid och lidande för er och göra er arbetsplats mer effektiv.

Hur kommer vi igång med vår psykosociala arbetsmiljö enkät?

Vi vill alltid föra en nära dialog med er innan vi offererar er ett projekt som en psykosocial arbetsmiljö enkät därför vill vi gärna boka in ett telefonmöte med er om detta innan vi offererar en riktigt bra och budgetmedveten lösning till er. Kontakta oss på 08-559 26 800 alternativt skicka en offertförfrågan till oss. Du hittar offertförfrågan här till höger (grön knapp) och vi hör av oss för en dialog om samarbete runt er psykosociala arbetsmiljö enkät.

Den här artikeln handlar om våra företagstjänster.
Läs mer om hur vi kan hjälpa dig.

Läs mer

Kontakta Examinare

08-559 26 800


Offertförfrågan

Offertförfrågan

Ta reda på hur Examinare kan hjälpa dig! En av våra Examinare-experter kommer att kontakta dig inom kort för att diskutera dina behov och hur du kan dra nytta av Examinares lösningar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Företag *

Namn *

Telefon (Till exempel: +46700000000) *

E-post *

Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.
(När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *

Anti-spam fråga

4+7= *

Newsletters from Examinare