Utvärdera er fordonservice med Examinare enkät fordonsservice.

2014-03-26

När ni som serviceverkstäder utför fordonsservice är det mycket viktigt att hålla en hög kundnöjdhet. Det finns många olika sätt att göra denna mätning, dock är det många som er gör detta löpande, en del av anledningarna är att man inte riktigt vill veta för att det kan vara pinsamt med dålig kritik. Detta är inte bara att sticka huvudet i sanden utan är även en mycket stor felsatsning för framtiden, genom att utvärdera sitt arbetssätt gentemot kunderna ger detta inte bara en styrka för ert eget varumärke utan även en bra grund till de förbättringar som behövs och kan motiveras rent ekonomiskt.

En utvärdering av fordonsservice kan bli kostsam ifall man använder telefonuppföljningar men det är inte det värsta, det absolut värsta är att denna kanal oftast inte kan återge problemen till tillfredsställande kvalité. Vi på Examinare har utarbetat ett arbetssätt där ni får tillgång till allt ni behöver för att bli absolut bäst inom att följa upp och lyssna på vad era kunder tycker. Vi gör hela tiden löpande kundundersökningar till er via email, sms eller telefon och rapporterar till er hela tiden.

Detta är en tjänst som har en fast prisbild beroende på hur många årliga servicetillfällen ni har och genom automatiskt se till att denna serviceuppföljning infaller så nära på ert servicetillfälle kan vi se till att ni har en rykande utvärdering av er fordonsservice. I enkät fordonsservice ser vi till att ni har alla fakta framför er för att göra era beslut och vårt paket kan specialanpassats till er verksamhets behov.

Examinare enkät fordonsservice är inte bara en serviceuppföljning.

Vårt enkätpaket är inte bara kontroll av er servicenivå utan genom att ni följer upp era kunder löpande visar ni även gentemot dessa att ni verkligen bryr er. De flesta kunder vill svara på era enkäter och era frågor för att hjälpa er med förbättra er verksamhet. Vårt enkätpaket enkät fordonsservice kommer att spara er tid och pengar samtidigt som ni verkligen vet hur ni ska förbättras. Det kan till och med vara så enkelt att en kundbemötande kurs behövs eller någon annan utbildning behövs för att lätta upp. Men innan ni skickar alla på en kundbemötande kurs kan vi se till att ni vet om vad som behövs förbättras och på det sättet se till att ni sparar in ett par utbildningsplatser.

Varför ni som serviceställe måste utvärderas.

Många tänker marknadsföring med bra siffror, men det är inte det som är det ultimata motivet varför ni ska börja utvärdera er, genom att utvärdera er kommer er verksamhet att få mycket användbart material som visar ett ”utanför perspektiv”. Ett perspektiv som en konsult kanske kan ge er men de som gärna berättar det är era kunder och utan dem har ni ingen verksamhet.

Hur ni börjar med enkät fordonsservice.

Kontakta oss på Examinare på telefonnummer +46 (0)8 – 559 26 800 alternativt fyll i en offertförfrågan och vi bokar in er en tid med vårt team för att se till att enkät fordonsservice blir precis som ni vill och vi gör allt för att våra kunder ska vara överförtjusta med oss, vi ser fram emot att jobba med er med vår enkät fordonsservice tjänst.

Den här artikeln handlar om våra företagstjänster.
Läs mer om hur vi kan hjälpa dig.

Läs mer

Kontakta Examinare

08-559 26 800


Offertförfrågan

Offertförfrågan

Ta reda på hur Examinare kan hjälpa dig! En av våra Examinare-experter kommer att kontakta dig inom kort för att diskutera dina behov och hur du kan dra nytta av Examinares lösningar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Företag *

Namn *

Telefon (Till exempel: +46700000000) *

E-post *

Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.
(När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *

Anti-spam fråga

6+5= *

Newsletters from Examinare