Utvärdera era gästers vistelse med Examinare enkätpaket för hotell.

2014-03-14

Inom servicebranscher så som hotell är det mycket viktigt att inte bara serva kunderna när de vistas på ert hotell utan även genom att serva kunderna efter deras vistelse, med det menar vi att fråga ut om servicenivån var tillräcklig för att kunderna ska komma tillbaka, Examinare enkätpaket för hotell ger er möjligheten till att få veta exakt detta.

En mer eller mindre missnöjd kund berättar för andra men inte för dig brukar man säga och det stämmer till en viss del, det finns möjligheter genom välformulerade enkätfrågor som gör att ni kan följa upp era kunder och få ut vilka delar som är det hindret för att kunden ska komma tillbaka. I Examinares enkätpaket har vi verkligen gjort en djupdykning in i hotellens vardag och vad som gör att kunderna verkligen kommer tillbaka.

Vårt enkätpaket finns i anpassad version för stora och mindre hotell samt personliga värdshus. Vi ser till att du får just den feedback som er verksamhet behöver för att växa i era kunders ögon och se till att ni håller en hög servicenivå och kan göra enklare beslut baserade på fakta och inte osäkra gissningar.

Examinare enkätpaket för hotell är inte bara kontroll av servicenivån.

Vårt enkätpaket är inte bara kontroll av er servicenivå utan även för att hitta trender för att ligga i framkant av er bransch. Det kan vara små förändringar som hämtas upp av världsvana kunder där de berättar vad som kan förväntas eller vad som är bra på andra verksamheter, oftast på andra sidan jordklotet. Ni kommer att bli förvånade över hur mycket feedback som ni kan inhämta med Examinares enkätpaket för hotell.

Varför ni behöver utvärdera löpande.

Det är lätt att fastna i vardagen och inte förändra något på ert hotell, det är först när era gäster berättar vad de hade förväntat och vad ni har levererat ni kan ändra de delar som känns viktiga för era kunder. Kostnaden av att använda sig av Examinares enkätpaket kommer att spara er mycket tid och pengar för att inte tala om hur mycket era gäster kommer att uppskatta att ni verkligen bryr er om deras uppfattning.

Hur kan vi börja?

Den som lyssnar på feedback ifrån sina kunder vet vad de förväntar sig och med Examinares enkätpaket får ni just det er verksamhet verkligen behöver, feedback.

Gör er intresseförfrågan till oss idag på 08-559 26 800 eller info@examinare.com för att veta mer om vårt enkätpaket för hotell.

Den här artikeln handlar om våra företagstjänster.
Läs mer om hur vi kan hjälpa dig.

Läs mer

Kontakta Examinare

08-559 26 800


Offertförfrågan

Offertförfrågan

Ta reda på hur Examinare kan hjälpa dig! En av våra Examinare-experter kommer att kontakta dig inom kort för att diskutera dina behov och hur du kan dra nytta av Examinares lösningar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Företag *

Namn *

Telefon (Till exempel: +46700000000) *

E-post *

Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.
(När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *

Anti-spam fråga

6+4= *

Newsletters from Examinare