Enkät chef: Utvärdera chefer genom 360-graders enkät.

2014-03-13

I alla delar av organisationer behövs det förbättringar, genom att använda Examinares enkät chef kan organisationen även se till att även den styrande delen av organisationen kan utvecklas och lära sig av dem som jobbar både nära och på avstånd.

Chefer måste alltid utvecklas och det är viktigt att de personer som svarar kan göra det på ett sådant sätt där ingen kan spåra vem som svarat vad. Därför kan man genom att använda Examinares enkätverktyg till denna typ av uppföljning enkelt se till att dessa personers integritet skyddas. För att göra detta ännu mer skyddat kan Examinares konsulter sköta om denna utvärdering av chefer och endast ge en klar statistik rapport tillbaka till organisationen.

Enkät chef: Skapa en 360 graders chefsanalys.

360 graders chefsanalys är en bra metod för att låta chefer bli utvärderade från samtliga delar av organisationen och med Examinares hjälp kan organisationens tid läggas till annat. 360 graders chefsanalys är även en tjänst som köps direkt utav er ifrån Examinare AB och denna tjänst är ett klart paket där vi har löpande kommunikation och även ser till att framföra resultatet till bolagsstyrelse och Examinare kan även göra behovsanalys genom samarbete med utbildningsföretag som stöd.

Utvärdera med Examinares enkätverktyg. Ifall ni själva vill ifrån HR-avdelning utvärdera chefer genom att använda Examinares enkätverktyg, för att komma igång är detta enkelt. Ni kan registrera er för ett års enkätverktyg direkt på vår hemsida. Efter registrering är ni igång inom 15 minuter och Examinares supportavdelning finns tillgänglig ifall ni behöver hjälp via chatt, telefon och e-post.

Välkommen till att utvärdera cheferna genom en 360-graders enkät med Examinare eller kontakta oss via offertförfrågan här för att få hjälp med hela enkätstudien och tillhörande tjänster.

Den här artikeln handlar om våra företagstjänster.
Läs mer om hur vi kan hjälpa dig.

Läs mer

Kontakta Examinare

08-559 26 800


Offertförfrågan

Offertförfrågan

Ta reda på hur Examinare kan hjälpa dig! En av våra Examinare-experter kommer att kontakta dig inom kort för att diskutera dina behov och hur du kan dra nytta av Examinares lösningar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Företag *

Namn *

Telefon (Till exempel: +46700000000) *

E-post *

Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.
(När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *

Anti-spam fråga

7+8= *

Newsletters from Examinare