Skapa löpande supportuppföljningar via SMS, e-post eller telefon.

2014-03-13

Supportavdelningar världen över är alltid mer eller mindre underbemannade, det är inte osanning, det är den bistra sanningen. Genom att kunderna allt för oftast utsätts för medellånga väntetider är ett levande bevis på detta. Men det är när supportavdelningen svara som skillnaden görs, ifall supporten är välinformerad och ser till att göra kunden nöjd med den information som denna behöver gör supportavdelningen en av de viktigaste delar av ert ansikte utåt kunderna.

Supportuppföljningar är viktiga men löpande supportuppföljningar är livsviktigt.

Genom att följa upp alla supportärenden gör ni er verksamhet supermodern och kan planera in utbildning löpande samt att lära av de bästa i ert företag. Det är viktigt att följa upp sina kunder men att göra detta löpande är ännu viktigare.

Genom att göra löpande supportuppföljningar via SMS kan ni direkt efter ett avslutat samtal skicka en undersökning eller en snabbröst till era kunder och de kan sedan svara via sms / mobilens webbläsare. Men det är inte allt, du kan även göra korrelationer mellan svaren och vilken tjänsteman som har handlagt supportärendet. De flesta supportsystem har även en möjlighet att se direkt vad supportärendet har handlat om och en intern utbildningslista kan uppsättas. Givetvis kan man även implementera samma uppföljning fast via E-post eller telefon.

Genom att anlita en partner som Examinare AB kan ni få hela förloppet ifrån sms till svar och till prioritetslista uppsatt till er. Resultatet uppdateras löpande och ni kommer även att kunna få hjälp med hur man lägger upp planering av utbildningen för att inte påverka öppettider och i sin tur se till att era kunders väntetider inte blir längre än normalt.

Examinare AB med rötterna i systemutveckling, projektledning och uppföljningar kan absolut hjälpa er med ett automatiskt flöde redan idag. För att komma igång, hör av dig till en av våra medarbetare genom att fylla i offertförfrågan direkt på vår hemsida. Vi planerar sedan in ett gemensamt möte för att se till att ni får en flexibel och bra lösning till era löpande supportuppföljningar via SMS, E-post eller via telefon, välkommen!

Den här artikeln handlar om våra företagstjänster.
Läs mer om hur vi kan hjälpa dig.

Läs mer

Kontakta Examinare

08-559 26 800


Offertförfrågan

Offertförfrågan

Ta reda på hur Examinare kan hjälpa dig! En av våra Examinare-experter kommer att kontakta dig inom kort för att diskutera dina behov och hur du kan dra nytta av Examinares lösningar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Företag *

Namn *

Telefon (Till exempel: +46700000000) *

E-post *

Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.
(När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *

Anti-spam fråga

8+1= *

Newsletters from Examinare