Följ upp utbildningstillfällen med Examinare.

2014-03-12

Att hålla utbildningstillfällen är ett ypperligt bra tillfälle att sprida information om hur bra er vara eller tjänst kan användas. Det finns mycket merförsäljning och bra publicitet att hämta ifrån att hålla utbildningstillfällen och håller man utbildningar måste man även se till att man kan vara självkritisk och även kunna inhämta feedback. Allt kan bli bättre, alltid kan man förändra en bra produkt och genom att man gör en uppföljning av ert utbildningstillfälle kan man få sina kursdeltagare att prata mer om er och även sprida merinformation till media.

Ur ett försäljningsperspektiv är det viktigt att följa upp utbildningstillfällen.

När man som utbildare kan dokumentera resultat kan man även enklare sälja sina tjänster om och om igen. Det finns inget som säger mer än nöjda deltagare och det är bra att genom ett standardiserat enkätverktyg skapa uppföljningar för alla deltagare och visa upp hur nöjda de är.

Det finns även möjlighet att fråga om en rekommendation ifrån era kunder som kan publiceras på hemsidor och även visas upp för blivande kunder. Genom att sedan lyssna på negativ feedback är något som alla utbildare måste göra, genom att ta tillvara på all feedback kan man alltid veta exakt vad som behöver förbättras och ni som föreläsare kan ändra i uppbyggnader av utbildningen och se till att ni är knivskarpa.

Hur kan du också börja följa upp dina deltagare?

Genom att skapa ett konto hos Examinare kan du som utbildare eller utbildningsföretag skapa era egna uppföljningsenkäter och skicka ut via email, sms och andra kanaler. Ifall ni behöver hjälp med att skapa era frågor åt er kan vi göra detta, klicka på Konsulttjänster här i menyn ovan för att göra en offertförfrågan på er uppföljning.

Den här artikeln handlar om våra företagstjänster.
Läs mer om hur vi kan hjälpa dig.

Läs mer

Kontakta Examinare

08-559 26 800


Offertförfrågan

Offertförfrågan

Ta reda på hur Examinare kan hjälpa dig! En av våra Examinare-experter kommer att kontakta dig inom kort för att diskutera dina behov och hur du kan dra nytta av Examinares lösningar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Företag *

Namn *

Telefon (Till exempel: +46700000000) *

E-post *

Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.
(När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *

Anti-spam fråga

1+9= *

Newsletters from Examinare