Јавни анкети од Examinare.

Јавните анкети се користат како делови од проектите за јавно мислење. Анкетите можат да бидат дел од почетното истражување, пошироко истражување на одредено поле или мерење на изборите.

Пристапни јавни анкети.

Контактирајте го тимот за продажба преку прашалникот за цени на дното на страната за да дознаете повеќе за нашите предлог-цени.

Јавни анкети.

Јавните анкети се користат во проекти за јавно мислење. Анкетите можат да бидат дел од некакво почетно истражување, истражување на пошироко поле или мерење на изборите. Examinare поседува знаење и технологија да ги претвори Вашите јавни анкети во статистички бројки што можат да се користат за проценка на јавното мислење. Бидејќи многу од проектите на нашите клиенти се под отворен договор, ние поседуваме некои од технологиите и

СМС анкети.

СМС анкетите се еден од најиплатливите начини за спроведување на прашалник. Примателите можат да ги испратат своите одговори преку СМС на локален број што ние го снабдуваме и нашиот софтвер ќе ги пресмета Вашите резултати во живо. Сите резултати можат да бидат префрлени на бројот на гласачот а ние ја имаме можноста да бидеме сигурни дека секој број ќе гласа еднократно.

Автоматско гласање по телефон.

Телефонското гласање е добра алтернатива за СМС анкетите. Примателите можат да повикаат одреден локален број и да гласаат преку притискање на броевите од 1 до 9 на нивниот телефон. Телефонското гласање може да биде ограничено на одредени кодови на области. Исто така, можеме да избегнеме повеќекратно гласање од еден број. Вкупниот број на гласови е прилагодлив на сличен начин.

Вебсајт анкети.

Анкетите за вебстрани се користат на јавни веб страни и се помошен дел од регуларните анкети. Сепак, ние не препорачуваме користење на анкети за веб страни во истражувањето туку препорачуваме нивно користење како алатка за пронаоѓање на првичното јавно мислење. Анкетите за веб страни можат да бидат користени од секој што поседува персонален компјутер, таблет или смартфон.

Проект за посебно направени анкети.

Ние можеме да Ви помогнеме да ги комбинирате методите за да го пронајдете најдоброто решение за Вашиот проект. Ние работиме под строги, отворени договори и ги чуваме деталите од Вашиот проект во тајност. Нашите консултанти за проектот за анкети можат да Ви помогнат доколку имате потреба од валидирање на Вашите резултати.

Известете не' за Вашиот проект и ние ќе се осигураме дека ќе можеме да го доставиме со помош на буџетот со којшто располагаме.

 

Барање за предлог-цена

Пополнете го

Компанија *


Име *


Телефонски број (Пример: +46700000000) *


E-mail адреса *


Опишете ја услугата којашто би сакале да Ви ја овозможиме.(Откако e-mail пораката ќе биде примена, Вие ќе можете да прикачите датотеки кон email адресата што ќе биде креирана)

Проценет буџет
(Приближна цифра со валута) *


Анти-спам прашање

2+7= *

Newsletters from Examinare
Ќе го добивате нашето списание автоматски месечно, но можете да се отпишете со едно кликнување